Welke Bruynzeel series hebben douches met een schuifdeur?

Ben je op zoek naar een gesloten douche met schuifdeuren, dan heb je bij Bruynzeel veel keus. Binnen diverse series bieden we hoek douchecabines met schuifdeur, halfronde douchecabines met schuifdeur en kwartronde douchecabines met schuifdeur.

Douche schuifdeur

Hoek douchecabines met schuifdeur

De meest voorkomende vorm douchecabine is de hoekopstelling met rechte vormen waardoor een vierkant of rechthoekige douchecabine ontstaat. Deze vind je in heel veel mooie designs terug in de series: Lino, Zeno II, Cilo, Zeta, Lector, Zeno en Omni. Afhankelijk van de serie zijn de douchecabines leverbaar met een enkele schuifdeur of met drie schuifdeuren in de breedtematen 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 of 200 centimeter. Voor elke badkamer is er dus een passende douchecabine met schuifdeur(en) te vinden.

Halfronde en kwartronde douchecabines met schuifdeur

Beschik je over een kleine badkamer of wil je graag meerder meubels in de badkamer kwijt? Dan is een halfronde of kwartronde douchecabine een aantrekkelijke optie. Hiermee geef je de badkamer een spatdichte douchegelegenheid, zonder dat dit heel veel ruimte kost. Door te kiezen voor een cabine met schuifdeur(en) kun je de overige ruimte optimaal benutten zonder rekening te hoeven houden met de draairichting van een draaideur. In de series Solid, Cilo Reflex en Omni vind je diverse ruimtebesparende halfronde en kwartronde douchecabines met schuifdeur.

Doordachte designs

Alle Bruynzeel douchecabines zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat douche het luxe momentje van de dag mag zijn. We vervaardigen onze douchecabines onder andere uit solide, eersteklas materialen als gehard veiligheidsglas en gebruiken kwalitatieve aluminium profielen en sluitmechanismen. Designs van Bruynzeel producten zijn doordacht en aansprekend waardoor je jarenlang van een Bruynzeel badkamerproducten kunt genieten.

Wil je meer weten over onze douchecabines? Bezoek voor meer informatie en heel veel inspiratie de Bruynzeeldealer, of neem contact met ons op.

Terug naar douchecabines

Zijn alle glaswanden van de douchewanden alleen transparant verkrijgbaar?
Assortiment
Zijn er meer afwerkmogelijkheden voor de doucheprofielen (mat, chroom, wit, zwart)?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 90x90?
Assortiment
Kan ik bij Bruynzeel terecht voor een inloopdouche?
Assortiment
Kan ik rubberen afdekstrips voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Kan ik ik magneetstrip voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Waar kan ik kunststof profielen voor douchecabine bestellen?
Assortiment
Hoe vervang ik magneetstrips in mijn douchecabine?
Assortiment
Zijn er ook wieltjes los te verkrijgen voor mijn douchedeur?
Assortiment
Is het ook mogelijk om een losse deur te krijgen voor mijn douchecabine?
Assortiment