Zijn alle glaswanden van de douchewanden alleen transparant verkrijgbaar?

De wanden en deuren van een douchecabine zijn vaak vervaardigd uit glas of kunststof. Deze materialen zijn doorgaans transparant. Ook de douchewanden van Bruynzeel zijn vervaardigd uit een goede kwaliteit glas dat bovendien tegen een stootje kan: het zogenoemde veiligheidsglas. Op dit moment zijn alle glazen deuren van Bruynzeel verkrijgbaar in helder glas. Alleen de Vitro-serie van Bruynzeel die je kunt kopen in doe-het-zelf-zaken is verkrijgbaar met een folie met mat streep-decor.

Een glazen deur geeft ruimte

Natuurlijk kun je de wanden van je douchecabine altijd later afplakken met een matte folie. Bruynzeel levert in ieder geval altijd een deur die ‘naturel’ is. Zo kun je later zelf nog beslissen of je de folie er wel of niet opplakt. Op dit moment levert Bruynzeel zelf geen folie om de deur mee te beplakken, maar we kunnen je wel helpen met advies. Voordat je zelf aan de slag gaat, is het goed om bij jezelf na te gaan of een folie op de deur wel zo veel beter is. Door de deur transparant te houden en niet te beplakken met folie, verbeter je wel de ruimte en het aanzicht van je badkamer.

Hoe kies ik de juiste douchecabine?

Voordat je je buigt over de nieuwe wanden van de douchecabine is het altijd goed om na te gaan waar en hoe je douchecabine precies wilt plaatsen. In de meeste gevallen is dit in de hoek van de badkamer. Ga voordat je aan de slag gaat altijd precies na wat de afmetingen zijn van de te plaatsen douche. Hierbij is het ook verstandig om na te gaan of alles nog wel waterpas is. Zo kom je bij de aanschaf van een douchewand of gehele cabine nooit voor verrassingen te staan.

Terug naar douchecabines

Zijn er meer afwerkmogelijkheden voor de doucheprofielen (mat, chroom, wit, zwart)?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 90x90?
Assortiment
Kan ik bij Bruynzeel terecht voor een inloopdouche?
Assortiment
Welke Bruynzeel series hebben douches met een schuifdeur?
Assortiment
Kan ik rubberen afdekstrips voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Kan ik ik magneetstrip voor douchecabine los bestellen?
Assortiment
Waar kan ik kunststof profielen voor douchecabine bestellen?
Assortiment
Hoe vervang ik magneetstrips in mijn douchecabine?
Assortiment
Zijn er ook wieltjes los te verkrijgen voor mijn douchedeur?
Assortiment
Is het ook mogelijk om een losse deur te krijgen voor mijn douchecabine?
Assortiment