Hoe monteer ik mijn badkamermeubels?

Bruynzeel ontwikkelde zijn producten speciaal voor de doe-het-zelver. En dat geldt ook voor de accessoires die je aan je badkamer toevoegt. Een van de toevoegingen die de afgelopen jaren in populariteit heeft gewonnen is het badkamermeubel. Deze veelzijdige kast kan onder de wasbak gemonteerd worden om de leidingen weg te werken en om een handige opbergruimte voor washandjes, handdoeken of toiletartikelen te maken. Net als onze andere producten kun je het badkamermeubel zelf monteren, maar hoe? Dat lees je hieronder

Gebruik de bijgeleverde handleiding!

Al onze producten worden met een gebruikshandleiding geleverd. Hierin staat precies en stap voor stap uitgelegd hoe je het beste je badkamer kunt monteren. Omdat Bruynzeel een groot aanbod badkamermeubels heeft, is het per type meubel verschillend hoe je hem dient te monteren. Ben je de handleiding kwijt of wil je graag een extra handleiding ontvangen? Dan kun je die via ons downloadcenter downloaden. Het monteren van onze producten vraagt heb je zo gedaan: het installeren van een badkamermeubel is dan ook 'gemiddeld' qua moeilijkheidsgraad.

Badkamermeubel combineren

De badkamermeubels van Bruynzeel vallen goed te combineren met andere onderdelen uit ons assortiment sanitair. Zo kun je kiezen uit verschillende afwerkingen. Wat te denken van een stijlvol zwarte wastafel in een antraciet badkamermeubel. Ook wit, de standaardkleur in veel badkamers, is volop aanwezig in ons assortiment. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt: je vindt in ieder geval altijd het juiste badkamermeubel in het ruime assortiment van Bruynzeel.

Waar koop ik producten van Bruynzeel?

De producten van Bruynzeel koop je niet op onze website. De kosten die vermeld zijn, geven alleen een beeld van de prijs. De producten van Bruynzeel koop je bij een van de verkooppunten, verspreid door heel Nederland. Heb je eventueel nog vragen over onze producten? Dan helpen de medewerkers aldaar je graag met vragen over je nieuwe product.


Terug naar badkamermeubelen

Kan ik mijn badmeubel op andere hoogtes ophangen?
Montage
Kan ik de deuren van mijn kolomkast zowel links als rechts monteren?
Montage
Zijn de onderkasten van badmeubelen en wastafels uitwisselbaar?
Montage
Is het ophangen van een badkamermeubel moeilijk?
Montage
Hoe zit mijn wastafel vast aan mijn badkamermeubel?
Montage
Kan ik andere grepen op mijn badkamermeubel maken?
Montage
Hoe moet ik een badkamermeubel ophangen?
Montage
Wat moet ik allemaal afkitten als ik een badkamermeubel installeer?
Montage