Welke kolomkast past in mijn badkamer?

Extra ruimte in de badkamer komt eigenlijk altijd goed van pas. Met name ruimte om je badkamerspullen in op te bergen. Denk daarbij aan doekjes, washandjes, handdoeken en toiletartikelen. Gelukkig ben je bij Bruynzeel aan het goede adres voor een divers aanbod badkamerkasten en kolomkasten. Deze zijn verkrijgbaar als klassieke kolomkast op pootjes of als moderne, design variant die je aan de muur kunt bevestigen en zo een zwevende kast krijgt. In dit artikel vertellen we graag meer over onze praktische meubels in de badkamer.

Een stijlvolle kolomkast op pootjes

De kolomkasten uit het assortiment worden geleverd in strakke design kleuren of in wat meer luxere uitvoeringen. Ondanks dat je vaak hoort dat hout en vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens niet goed samengaan, zijn onze kolomkasten van stevige, vochtbestendige houtsoorten gemaakt. Een mooi voorbeeld is onze Heros kolomkast op pootjes, die zowel in stijlvol grijs eiken als klassiek wit te verkrijgen is.

Modern en strak

Heb je liever een badkamerkastje met moderne look? Dan zijn de zwevende kasten een aanrader. Je vindt zowel hoge als kleine kasten in ons assortiment. Die laatste zijn kleine kasten die handig zijn wanneer je weinig ruimte hebt in de badkamer. Beide modellen zijn in verschillende designs leverbaar: van stijlvol zwart tot modern wit of tijdloos eiken.

Tip: onze kasten hebben een naam (Monta, Muza of Nauta bijvoorbeeld) deze namen zijn doorgevoerd in het gehele assortiment van Bruynzeel. Zo kun je dus een complete set meubels in dezelfde stijl van Bruynzeel kopen.

Voordelen van onze kasten

Een voordeel van onze badkamerkasten is dat ze allemaal zijn voorzien van een softclose sluiting, dat betekent dat de kast geruisloos opent en sluit. Ook worden de kasten standaard geleverd met drie glazen legplanken, die allen in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast kun je ook nog kiezen of de kasten naar rechts of naar links opendraaien. Liever geen grepen in het zicht? Veel van onze kolomkasten en meubels kennen een geheel greeploze uitvoering.

Het badkamermeubel: een passende optie

Tot slot willen wij je ook graag op ons aanbod badkamermeubels wijzen. Een badkamermeubel werkt zowel de leidingen onder de wastafel weg en is tegelijk ook een kastje om handdoeken of toiletartikelen in op te bergen. Badkamermeubels uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Van strak wit en zwart tot luxueus eiken. Ook kun je combineren met de kleuren van de ingebouwde wastafels.


Terug naar badkamermeubelen

Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?
Assortiment
Wat zit er in een badkamermeubel set?
Assortiment
Badkamermeubel voor waskom?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?
Assortiment
Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment