Wat zit er in een badkamermeubel set?

Met Bruynzeel maakt je met badkamermeubelen, fonteinmeubelen, kolomkasten spiegels en spiegelkasten de inrichting van de badkamer zo compleet als je zelf maar wilt. De meeste producten koop je los, met uitzondering van een badkamermeubel set. Een badkamermeubel set wordt ook wel badmeubel set genoemd. Een badkamermeubel set bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit meerdere elementen die samen een bijeenhorend geheel vormen.

Wat zit er in een meubelset

Complete oplossing

Badkamersets van Bruynzeel bevatten een onderbouwkast, een wastafel en een spiegel of spiegelkast. De mogelijkheid bestaat om het type spiegel aan te passen mocht dit gewenst zijn. De Bruynzeeldealer kan deze verandering voor je aangeven bij de bestelling van de badkamerset. Een aantal sets wordt geleverd inclusief een ruimtebesparende sifonset en/of een kraan.

Een badkamermeubel is ideaal als wastafelombouw omdat je er de afvoerbuizen van de kraan achter kunt wegwerken. Hierdoor krijg je badkamer direct een upgrade. Gelijktijdig creëer je met een badkamermeubel extra opbergruimte. De bijgeleverde spiegel maakt de basisinrichting van je badkamer compleet.

Badkamermeubel set uitbreiden

Een Bruynzeel badkamermeubel set maakt altijd onderdeel uit van een complete badkamermeubelserie. Heb je een grote badkamer dan kun je de set uitbreiden met een of meerdere los verkrijgbare badkamermeubels. Met een kolomkast bijvoorbeeld.

Een kolomkast is een smalle, hoge kast die zorgt voor extra opbergruimte. Je kunt deze naast de badkamerset plaatsen, aan weerzijde van de badkamermeubel set voor symmetrie, of op elke andere plaats in de badkamer. Wat je mooi vindt. Kolomkasten worden zwevend geplaatst middels muurbevestiging. Een muur is dus de enige voorwaarde om de plaats van de kolomkast te bepalen.

Heb je een grote badkamer, dan kun je er natuurlijk ook kiezen om twee badkamermeubel sets naast elkaar te plaatsen. Kijk voor inspiratie en badkamerinrichtingen op onze site of bezoek de Bruynzeeldealer.

Terug naar badkamermeubelen

Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?
Assortiment
Badkamermeubel voor waskom?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?
Assortiment
Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment
Welke kolomkast past in mijn badkamer?
Assortiment