Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?

Bruynzeel heeft veel series badkamermeubels in haar collectie. Bestaande uit meubels met wastafel, fonteinmeubels, kolomkasten en spiegelkasten. Deze zijn leverbaar in mooie, stijlvolle kleurtonen. Kies je voor een badkamermeubel met wastafel dan kan het wastafelblad geleverd worden in composiet, gietmarmer, graniet/keramiek of 100% keramiek. Op onze website kunt je het kleurenpallet bekijken. Daarbij gaat het natuurlijk om een fotoafbeelding. Wil je de mooie uitstaling en de kleuren van onze badkamermeubelen goed bekijken, bezoek dan de Bruynzeeldealer voor een optimale indruk.

Kleuren badkamermeubels

Natuurlijke bruintonen voor je badkamer

Ga je voor natuurlijke bruintonen en fronten met een houtstructuur voor in de badkamer? Bardolino, wenge, orlando, gladstone, grijs eiken, donker eiken en licht eiken zijn prachtige houtkleuren in diverse scharkeringen. Bardolino is een populaire kleur eikenhout, net iets dieper dan licht eiken. Donker eiken, Gladstone en Wenge zijn diepbruine kleuren, tot wel zo donker als pure chocolade. Grijs eiken, Orlando en licht eiken vertegenwoordigen de middenmoot van onze bruintonen. Houtkleuren hebben een mooie eigenschap; de kleuren zijn tijdloos en zorgen voor een warme, luxe uitstraling.

Schitterende wit scharkeringen

Bruynzeel heeft badkamermeubelen, afhankelijk van de serie, die leverbaar zijn in hoogglans wit, mat wit, puur wit en oud wit. Daarnaast kan wit gecombineerd zijn met een tweede kleur. Zoals hoogglans wit met Wenge, grijs eiken of donker eiken. Witte meubelen zorgen voor een frisse, tijdloze uitstraling. Door wit te combineren met eiken of Wenge ontstaat een aantrekkelijke, warme uitstaling.

Stijlvol zwart en grijs

De donkere badkamerinrichting is niet meer weg te denken. Kies je voor donkere kleuren dan krijgt de badkamer een moderne, luxueuze uitstraling. Bruynzeel heeft diverse series met zwarte, grijze en antracietkleurige badkamermeubels. Zijde zwart is een diepzwarte kleur. Toch iets lichter? Dan is grafiet een goede optie. Meubelen in zijde zwart en grafiet hebben een glad oppervlak waardoor een moderne uitstraling ontstaat. Haciënda zwart heeft een houtstructuur. Puurgrijs is een moderne kleur (muis)grijs die je terugvindt in onze glad afgewerkte badkamermeubelen zonder houtstructuur.

Terug naar badkamermeubelen

Wat zit er in een badkamermeubel set?
Assortiment
Badkamermeubel voor waskom?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?
Assortiment
Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment
Welke kolomkast past in mijn badkamer?
Assortiment