Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?

Ja, Bruynzeel heeft hoogglans badkamermeubels in bijna al haar series. Deze zijn leverbaar in hoogglans wit. Wil je meer variatie dan hebben we diverse series met badkamermeubelen die geleverd kunnen worden in hoogglans wit gecombineerd met een houtkleur. De houtkleuren en houtstructuren waarbij dit mogelijk is zijn donker eiken, grijs eiken en wenge.

Hoogglans badkamermeubel

Hoogglans badkamermeubels wit

Hoogglans badkamermeubels hebben een stijlvolle uitstraling waarmee je een modern uitziende badkamer creëert. Bang zijn voor glans omdat dit veel poetswerk zou opleveren is niet nodig. Kies gerust voor de mooie uitstraling van hoogglans als deze je aanspreekt. De toplaag van onze hoogglans meubelen is sterk en krasbestendig. Dankzij een speciale laag zijn Bruynzeel badkamermeubels ‘vingerafdruk proef’. Even nadrogen na gebruik van de badkamer en het oppervlak is weer glanzend en streeploos schoon. Vettige vlekjes van vingers, crèmes of make-up verwijder je eenvoudig met een vochtig microvezeldoekje.

Hoogglans badkamermeubels wit gecombineerd

Ben je gek op de uitstraling van hoogglans wit, maar is een compleet witte hoogglans badkamer je te veel van het goede? Onze badkamermeubels zijn ook leverbaar in hoogglanswit gecombineerd met een tweede kleur en structuur. Door hoogglans te combineren met andere type afwerkingen behoud je het mooi van wit, maar voeg je gelijktijdig meer warmte toe aan je badkamerdesign. Hoogglans witcombinaties zijn mogelijk met donker eiken, grijs eiken en wenge. Een andere optie is om te kiezen voor glanswit. Glanswit heeft een mooie glans, maar minder dan hoogglans.

Welke hoogglanskleuren zijn er nog meer?

Echt hoogglans hebben we in onze collecties alleen in wit. Glad afgewerkte fronten van onze badkamermeubels met lichte tot normale glans zijn wel in meerdere kleurtonen leverbaar. De serie Passo bijvoorbeeld heeft een glad afgewerkte zijkanten, lades en fronten. De badkamermeubels uit deze serie zijn naast hoogglans wit leverbaar in zwart, kiezel grijs en grafiet.

Terug naar badkamermeubelen

Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?
Assortiment
Wat zit er in een badkamermeubel set?
Assortiment
Badkamermeubel voor waskom?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?
Assortiment
Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment
Welke kolomkast past in mijn badkamer?
Assortiment