Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?

Ja. Het systeem voor een 80x80 douchecabine bestaat uit een modulaire deur met zijwand. Deze is leverbaar in de breedtematen 80 en 90 cm en in de dieptematen 80, 90 en 100 cm. De deuren en wanden bestaan uit 8mm, 210 cm hoog kristalhelder veiligheidsglas met Clean Glass Coating. Het frame bestaat uit hoogglans gepolijste aluminium profielen, net als de scharnieren en de handgreep. De draaideur kan naar binnen of buiten draaiend gemonteerd worden.

Douchecabine_80_80

Wat is Clean Glass Coating?

Clean Glass Coating zorgt voor een vuil- en waterafstotende laag. Water, zeepresten, kalk en vuil hebben hierdoor veel minder grip op het glas. Met als resultaat dat de douchecabine veel langer glanzend schoon blijft. Om een douchecabine met Clean Glass Coating schoon te maken heb je geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig. Het glas afnemen met een nat microvezeldoekje is voldoende voor dagelijks onderhoud. Woon je in een gebied met hard water en blijft er toch kalkafzetting op het glas achter, dan kun je dat eenvoudig verwijderen met wat azijn. Daarna even naspoelen met water en afdrogen, en het glas is weer glanzend en streeploos schoon.

Welke douchecabines 80x80cm zijn er?

Een inloopdouche is voor veel mensen een badkamerwens. Bij een inloopdouche rust de douchewand niet op een douchebak of verhoging, maar op de vloer. Hierdoor word je niet gehinderd door een opstap. Een inloopdouche geeft een mooi ruimtelijk effect omdat het tegelpatroon niet onderbroken wordt door een douchebak. Voor elke badkamer is een inloopdouche een mooi optie, dit geldt ook, of misschien wel juist, voor een kleinere badkamer met plaats voor een 80x80 douchecabine.

Douchecabine met draaideur

Nog altijd een van de meest verkochte douchecabines is de douchecabine met draaideur. De douchecabine 80x80cm uit onze collectie wordt gesloten door middel van een draaideur die naar binnen of naar buiten draaiend te monteren is.

Terug naar badkamermeubelen

Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?
Assortiment
Wat zit er in een badkamermeubel set?
Assortiment
Badkamermeubel voor waskom?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?
Assortiment
Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment
Welke kolomkast past in mijn badkamer?
Assortiment