Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?

Ja. De afmeting 100x100 behoort tot een van de standaardmaten voor douchecabines. Bij Bruynzeel hebben we diverse modellen in deze afmeting. Bijvoorbeeld modellen voor een mooie inloopdouche, of een praktische, ruimtebesparende douchecabine met schuifdeuren.

Douchecabine_100_100

Clean Glass douchecabines

Onze douchecabines zijn ontwikkeld ontspannen te genieten van je douchemoment. Daarom zijn onze douchewanden gemaakt van duurzame materialen zoals gehard veiligheidsglas en solide, aluminium profielen. Het glas in een aantal Bruynzeel douchewanden is afgewerkt met Clean Glass Coating. Deze coating zorgt voor een slechte hechting van vuil, zeepresten en kalk. Dat is fijn, want douchen is pas écht relaxt als niet direct na het afdrogen aan de slag moet om vuil- en kalkaanslag voor te blijven. De wanden van onze douchecabines blijven mooi als je ze regelmatig afneemt met een vochtige doek en schoon water. Agressieve schoonmaakproducten gebruiken is niet nodig.

Welke douchecabines 100x100cm zijn er?

De favoriet van heel veel mensen is de inloopdouche. Bij een inloopdouche rust de douchewand niet op een douchebak of verhoging, maar op de vloer. Dit maakt de douche in- en uitstappen erg eenvoudig. Doordat het patroon van de vloertegels niet onderbroken worden draagt een inloopdouche ook bij een luxueus en ruimtelijk effect. Wanden en deuren van inloopdouches zijn aan de onderzijde waterdicht afgesloten zodat de badkamervloer ook zonder waterkering van een douchebak droog blijft. Bruynzeel inloopdouches vind je in de series Lector en Taro.

Douchecabine met draaideur

Nog altijd een van de meest verkochte douchecabines is de douchecabine met draaideur. Bruynzeel heeft douchecabines 100x100cm met een draaideur in de series Cilo, Lector, Module en Zeta. Deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaiend gemonteerd worden. De zijwanden en deuren zijn leverbaar met of zonder Glass Clean Coating.

Douchecabine met schuifdeur

Een praktische en ruimtebesparende douchecabine voor kleinere badkamers is een douchecabine met schuifdeur. De Cilo serie heeft een douchecabine met drie schuifdeuren, geschikt voor de maat 100x100cm. De zijwanden en schuifdeuren zijn gemaakt van veiligheidsglas dat wordt omsloten door gepolijste aluminium profielen.

Vijfhoek douchecabines

Ook een vijfhoekige douchecabine is een ruimtebesparende douchecabine omdat de deur naar binnen kantelt. De douchecabine zelf heeft twee wanden en een deur van veiligheidsglas. Samen met de twee badkamerwanden waar de douchecabine tegen gemonteerd wordt ontstaat een ruime, 100x100cm vijfhoekige doucheruimte. Vijfhoek douchecabines vind je in de Cilo en Zeta serie.

Terug naar badkamermeubelen

Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?
Assortiment
Wat zit er in een badkamermeubel set?
Assortiment
Badkamermeubel voor waskom?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?
Assortiment
Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment
Welke kolomkast past in mijn badkamer?
Assortiment