Badkamermeubel voor waskom?

Traditioneel zijn badkamermeubels afgestemd op een ingebouwde wastafel. Het design is dan zo vormgegeven dat de wastafel in het badkamermeubel verzonken ligt. Met de komst van de waskom als designstuk in de badkamer is behoefte ontstaan aan een ander type badkamermeubel. Een waskom wordt niet verzonken geplaatst, maar is juist als eyecatcher onderdeel van de badkamerinrichting. Dit vraagt om specifieke badkamermeubels.

Badkamermeubel waskom

Gesloten bovenkant

Standaard badkamermeubels zijn aan de bovenkant open om plaats te bieden aan een wasbak. Deze zijn dan ook niet geschikt voor plaatsing van een waskommen. Als oplossing biedt Bruynzeel onder ander de serie Giro en Faro. Deze series hebben badkamermeubels met een gesloten bovenkant, geschikt voor plaatsing van ronde, rechthoekige of vierkante waskommen. De serie Mambo heeft een gesloten ombouw waarbij de wasbak zwevend boven de kast geplaatst wordt. Aan de onderzijde is het sifon te zien wat zorgt voor een moderne, industriële look.

Badkamermeubels voor meerdere waskommen

Hoeveel waskommen u kunt plaatsen op het badkamermeubel is afhankelijk van grootte van het meubel. Maar ook persoonlijke smaak telt mee. Bij een meubel met een breedte van 120cm kun je ervoor kiezen om één of twee waskommen te plaatsen. Wanneer je ervoor kiest om er één links of rechts te plaatsen hou je een extra groot werkblad over. Omdat de bovenzijde gesloten is bij aankoop en levering kun je zelf de positie van de waskom of waskommen nog helemaal zelf bepalen.

Fonteinmeubel voor waskom

Ook het kleine zusje van het badkamermeubel, het fonteinmeubel is leverbaar voor plaatsing van een waskom. De series Bino en Doro zijn ontworpen voor plaatsing van een rechthoekige waskom op het meubel. De kastombouw is daarbij even breed als de waskom.

Kies je kleur

Nu je weet welke Bruynzeel badkamermeubelen geschikt zijn voor plaatsing van een waskom wil je misschien nog meer weten over kleurmogelijkheden. De series Mambo, Faro en Giro zijn leverbaar in diverse wit, grijs, bruin en zwart kleurscharkeringen. Kijk voor alle mogelijkheden bij de genoemde series op deze site, of bezoek de Bruynzeeldealer voor uitgebreide inspiratie.

Terug naar badkamermeubelen

Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?
Assortiment
Wat zit er in een badkamermeubel set?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?
Assortiment
Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment
Welke kolomkast past in mijn badkamer?
Assortiment