Wat zijn de afwerkingen voor mijn badkamerkastjes?

Naast een divers aanbod aan sanitair zoals baden, douchebakken- en cabines, ben je bij Bruynzeel ook op de goede plek voor meer meubels. Zo vind je in ons assortiment ook verrassende keuzes als het gaat om badkamerkasten. Niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Wist je trouwens dat je kunt kiezen uit een staande variant of varianten die ‘zwevend’ aan de muur worden gemonteerd? Ben je benieuwd naar onze collectie badkamer- en kolomkasten en in welke afwerkingen deze zoal beschikbaar zijn? Lees hieronder meer over de opties en laat je inspireren!

Hout in de badkamer: ja dat kan!

Een voorbeeld van een populaire afwerking in de badkamer is hout. Ja hout, dat lees je goed. Hoewel je vaak leest of hoort dat hout en een vochtige ruimte zoals een badkamer niet samengaan is dat niet het geval bij onze badkamerkastjes. Dankzij het voorbehandelde hout kunnen onze kolom- en badkamerkasten tegen het vocht in je badkamer. De kasten zijn verkrijgbaar in donker en licht eiken of een wat meer neutrale grenen look.Stijlvol wit

Naast de landelijke of rustieke uitstraling zijn onze badkamerkasten ook in hoogglans wit te verkrijgen. Deze houten of kunststoffen modellen hebben een luxueuze uitstraling die net marmer lijkt. Wit is sowieso altijd een veilige keuze in de badkamer, aangezien badkuipen, douchebakken en wastafels vaak ook in deze kleur te vinden zijn.

Modern zwart

Ook de zwarte badkamer is in te richten met onze badkamerkasten, die ook eveneens in het zwart verkrijgbaar zijn. Deze neutrale, maar tegelijk modern design kleur is de laatste jaren erg populair geworden en valt goed te combineren met donkergrijs of houtbruine kleuren. Naast zwart heb je ook de keuze uit een pallet grijstinten of zelfs groen.

Onze producten kopen

De producten van Bruynzeel koop je niet via onze website, maar zijn te vinden in het assortiment van onze dealers bij onze verkooppunten. Deze zijn doorgaans gevestigd bij de betere bouwmarkten of sanitair speciaalzaak. Heb je nog vragen over onze producten? De medewerkers hier helpen je graag bij het kiezen van jouw favoriete kastje, wastafel of kranen!

Terug naar badkamermeubelen

Welke kleuren badkamermeubels zijn er allemaal?
Assortiment
Wat zit er in een badkamermeubel set?
Assortiment
Badkamermeubel voor waskom?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook hoogglans badkamermeubels?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 100x100?
Assortiment
Is er een douchecabine die past in een ruimte van 80x80?
Assortiment
Wat is het verschil tussen een meubel voor de vakhandel en de doe-het-zelf?
Assortiment
Welke kolomkast past in mijn badkamer?
Assortiment