Waar koop ik Bruynzeel sanitair?

Regelmatig krijgen we met de vraag te maken: waar is ons sanitair te koop? Het antwoord daarop is eenvoudig. Op onze website vind je in ieder geval wel ons diverse aanbod, maar de producten zelf koop je bij een van de verkooppunten bij jou in de buurt. Zo zijn onze producten altijd te vinden bij een grotere bouwmarkt, bouwspeciaalzaak of sanitairwinkel. Denk daarbij onder andere aan Gamma en Karwei. Deze verkooppunten zijn bovendien ook de plek waar je terecht kunt voor advies, montagetips of inspiratie.

Laat weten wat je zoekt

Heb jij op onze website een badkamermeubel, kranen of wastafel gevonden die jou aanspreekt? Verzeker jezelf van de aanwezigheid van dit product bij onze dealers en neem contact met de desbetreffende winkel op. Hier helpen ze je graag met passend advies en kijken naar je persoonlijke wensen. Twijfel je nog of een product iets voor je badkamer is? Neem eventueel ook je ontwerp mee naar de winkel.Handleiding kwijt? Geen probleem!

Heb jij eindelijk je nieuwe sanitair thuis, maar ben je de handleiding kwijtgeraakt? Geen probleem. In ons downloadcenter kun je per product de gebruikshandleiding in een PDF-bestand vinden en uitprinten. Ook handig wanneer je je sanitair wil vervangen en niet weet hoe je het uit elkaar moet halen!

Terug naar sanitair algemeen

Kan ik losse onderdelen bestellen voor mijn douche of badmeubel?
Service
Er is iets stuk, hoe kan ik gebruik maken van de garantie?
Service