Kan ik losse onderdelen bestellen voor mijn douche of badmeubel?

Er gaat wat kapot aan je douche of bad. Balen! Toch ga je een douche of bad niet zomaar even helemaal vervangen. Meestal kun je het gebroken of ontbrekende onderdeel zoals een kraandop, douchewand of panelen zelf vervangen. Maar waar begin je?

Losse onderdelen van Bruynzeel

Daarom verkopen wij bij Bruynzeel onze losse serviceonderdelen. Dit zijn eigenlijk alle reserveonderdelen die je nodig kunt hebben in je badkamer: van scharnieten tot speciale handgrepen voor op de douchecabine. Deze producten worden netjes bij naam en serienummer vernoemd, alsmede een bijpassende foto van het product. Dit betekent niet per se dat je een product van Bruynzeel moet hebben, maar dit valt natuurlijk wel aan te raden om dat de serviceonderdelen bij ieder meubelstuk horen. Deze serviceonderdelen zijn scherp geprijsd zodat we je niet opzadelen met extra kosten. De van deze serviceonderdelen ligt doorgaans tussen de drie en vijf werkdagen.

Neem contact met ons op

De losse serviceonderdelen van Bruynzeel zijn in de webshop te vinden. Daarnaast vind je ze in de betere bouwspeciaalzaken. Bekijk voor dit aanbod onze kaart met verkooppunten door heel Nederland. Zo helpt Bruynzeel je uit de brand bij schade en of onderhoud. Door ons brede assortiment aan verschillende handgrepen, scharnieren, ophangpunten voor douchecabines of badmeubels en dankzij de eenvoudige zoekmachine heb je binnen mum van tijd wat je nodig hebt. Bekijk onze webshop of neem voor vragen met ons op.Terug naar sanitair algemeen

Er is iets stuk, hoe kan ik gebruik maken van de garantie?
Service
Waar koop ik Bruynzeel sanitair?
Service