Welk sanitair kan ik zelf aanleggen?

Als bedrijf voor de echte doe-het-zelver kun je de meeste producten van Bruynzeel zelf monteren of installeren. Voorzien van een heldere gebruiks- en montagehandleiding weet je precies hoe je iedere klus aan moet pakken. Toch staan we in dit blog nog even stil bij de verschillende opties voor sanitair uit ons assortiment die jij zelf kunt plaatsen. Ben je de gebruikshandleiding kwijt of heb je hem niet meer? Zoek dan de passende gebruikshandleiding voor jouw sanitair in ons downloadcenter.


Douches

Van de kranen en de douchebak tot de douchecabine: al deze onderdelen vind je los in onze collectie en zijn door jou zelf te monteren of te installeren. Wil je weten waar je zoal op moet letten? In een eerder artikel gaven we al enkele tips! Raadzaam is het wel om een professional mee te laten kijken, aangezien de aansluiting van de cabine op de bak en muur weinig ruimte overlaat.

Baden

Badkuipen zijn een geval apart. Je kunt ze inclusief het kraanwerk zelf monteren, maar toch raden we het aan om in ieder geval met twee personen of meer je bad te plaatsen. Voor de zekerheid kun je, gezien de omvang van een badkuip, hier een professionele vakman voor inschakelen.

Wastafels

Zowel de losse wastafels als de wastafel die verwerkt zijn in een badkamermeubels zijn door jou zelf te installeren. In het laatste geval zal het leidingwerk verborgen zijn in het meubelstuk. Belangrijk is dat je bij wastafels in meubelstukken bedacht bent op lekken. Mocht er onverhoopt een lek ontstaan, dan moet je er wel gemakkelijk bij kunnen.

Koop de producten van Bruynzeel

De producten van Bruynzeel koop je niet via onze website, maar zijn te vinden bij onze verkooppunten. Verspreid door heel Nederland vind je altijd wel een verkoper van onze producten bij jou in de buurt. Doorgaans zijn onze dealers gevestigd in de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken zoals de Gamma en Karwei of online via Bol.com.

Terug naar sanitair algemeen

Kan ik als consument rechtstreeks bij Bruynzeel kopen?
Assortiment
Krijg ik korting als ik een complete badkamer van Bruynzeel bestel?
Assortiment
Wat is de levertermijn van een artikel?
Assortiment
Welke producten kan ik op maat bestellen?
Assortiment
Bestaan er extra accessoires zoals bijvoorbeeld hoekjes voor de badkamer?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamervloer schoon?
Assortiment
Wat is een kolomkast?
Assortiment
Een moderne badkamer: wat zijn de opties?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamer schoon?
Assortiment
Wat zijn mogelijkheden voor maatwerk in de badkamer?
Assortiment
Badkamer renoveren: waar begin ik?
Assortiment
Wat zijn de stijlvolle sanitairopties voor mijn toilet?
Assortiment
Wat zijn trends en ontwikkelingen voor sanitair?
Assortiment
Hoe houd ik Bruynzeel sanitair schoon?
Assortiment