Wat zijn trends en ontwikkelingen voor sanitair?

Bij Bruynzeel vind je een divers aanbod producten die je woning stuk voor stuk uniek en stijlvol maken. Ook qua sanitair vind je altijd wel een wasbak, kastje of misschien zelfs een geheel nieuw ligbad dat ongetwijfeld bij je interieur past. Lees hieronder meer over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van sanitair en laat je verrassen door de opties die wij bieden.

Het badkamermeubel

Een combinatie van een handige badkamerkast en wasbak resulteert in het badkamermeubel. Erg stijlvol en van alle gemakken voorzien. Het geheim van dit meubelstuk in je badkamer zit hem in de veelzijdigheid. Zo heb je direct onder de wasbak een kastje voor handdoekjes, toiletartikelen of scheerspullen, terwijl het leidingwerk van je wastafel op een nette manier is weggewerkt. Verkrijgbaar in moderne designs is het een eigentijds en stijlvolle toevoeging aan je badkamer of toilet. Eventueel met of zonder spiegel verkrijgbaar!

Zwart is het nieuwe wit

Wie aan een badkamer en sanitair denkt, ziet vast en zeker een witte douchebak of wit porseleinen wasbak voor zich. Dat is voortaan verleden tijd, aangezien zwart sanitair een ongekende opmars maakt. Zo ook in onze collectie. Wat te denken van de zwarte Giro wastafels of fonteinmeubels met zwart design.

Houtlook vloeren

Een andere trend is het leggen van een houtlook vloer zoals ons waterbestendig laminaat. Hierdoor lijkt het net of je een massief houten vloer hebt liggen in je badkamer of toilet. Geen koude tegels meer, maar een soort laminaat of vinyl dat waterbestendig is en een stuk warmer aanvoelt. Het zorgt voor een unieke vloer die nauwelijks van écht hout te onderscheiden is.

Grote spiegels

Ook spiegels, een essentieel onderdeel van de badkamer, blijven populair. Tegenwoordig zijn de grote, brede spiegels helemaal in. Hierdoor creëer je een beetje het hotel-effect in je eigen woning.

Bezoek onze verkooppunten

De producten van Bruynzeel vind je bij onze dealers. Deze zijn verspreid door heel Nederland. Benieuwd of er een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden? Bekijk dan hier het overzicht met verkooppunten.

Terug naar sanitair algemeen

Kan ik als consument rechtstreeks bij Bruynzeel kopen?
Assortiment
Krijg ik korting als ik een complete badkamer van Bruynzeel bestel?
Assortiment
Wat is de levertermijn van een artikel?
Assortiment
Welke producten kan ik op maat bestellen?
Assortiment
Bestaan er extra accessoires zoals bijvoorbeeld hoekjes voor de badkamer?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamervloer schoon?
Assortiment
Wat is een kolomkast?
Assortiment
Een moderne badkamer: wat zijn de opties?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamer schoon?
Assortiment
Wat zijn mogelijkheden voor maatwerk in de badkamer?
Assortiment
Badkamer renoveren: waar begin ik?
Assortiment
Welk sanitair kan ik zelf aanleggen?
Assortiment
Wat zijn de stijlvolle sanitairopties voor mijn toilet?
Assortiment
Hoe houd ik Bruynzeel sanitair schoon?
Assortiment