Wat zijn de stijlvolle sanitairopties voor mijn toilet?

Ook het kleinste kamertje van onze woning mag best sfeervol of in een bepaalde stijl ingericht zijn. Tegenwoordig heb je dan ook de keuze uit een zeer divers aanbod sanitair. Bruynzeel helpt je graag een handje bij het kiezen. Hoewel je in onze collectie geen toiletbrillen of toiletpotten vindt, verkopen wij wel een divers aanbod accessoires zoals kastjes, fonteinmeubels en spiegels om je toilet sfeer en stijl te geven.

Moderne wastafel

Een wastafel is een stijlvol detail in het toilet of badkamer. Daarom vind je verschillende modellen. Zowel rechte lijnen als ronde vormen doen het tegenwoordig goed. De wastafels worden geleverd zonder kranen en andere toebehoren. Handig om altijd rekening mee te houden dus.

Het fonteinmeubel: veelzijdig en alles in één

Een andere vorm van een wastafel is het fonteinmeubel. Dit is een kast met daarboven op een wastafel. Daardoor sla je twee vliegen in één klap: je hebt geen losse kastjes meer nodig voor toiletrollen of handdoekjes en hebt een handige, stijlvolle wasbak bij de hand.

Accessoires

De juiste balans vinden is belangrijk in een toilet. Je wil er geen drukke ruimte van maken en als je toilet in de badkamer is, moet het design ook enigszins aansluiten op de rest van je badkamer. Dit kan met behulp van aanvullende accessoires. Heb je een moderne of klassieke inrichting? Dan vind je in onze collectie zowel design als klassieke kolomkasten, maar ook spiegels in allerlei soorten en maten. Een altijd handige toevoeging is de spiegelkast, waarbij opbergruimte en spiegel inclusief licht gecombineerd worden.

Waar koop ik jullie sanitair eigenlijk?

Het sanitair van Bruynzeel koop je niet via onze website, maar vind je bij een van de vele verkooppunten in heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden. Benieuwd? Bekijk dan het overzicht met verkooppunten. Onze producten vind je bij de betere bouwmarkten en bouwspeciaalzaken zoals de Gamma of de Praxis.Terug naar sanitair algemeen

Kan ik als consument rechtstreeks bij Bruynzeel kopen?
Assortiment
Krijg ik korting als ik een complete badkamer van Bruynzeel bestel?
Assortiment
Wat is de levertermijn van een artikel?
Assortiment
Welke producten kan ik op maat bestellen?
Assortiment
Bestaan er extra accessoires zoals bijvoorbeeld hoekjes voor de badkamer?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamervloer schoon?
Assortiment
Wat is een kolomkast?
Assortiment
Een moderne badkamer: wat zijn de opties?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamer schoon?
Assortiment
Wat zijn mogelijkheden voor maatwerk in de badkamer?
Assortiment
Badkamer renoveren: waar begin ik?
Assortiment
Welk sanitair kan ik zelf aanleggen?
Assortiment
Wat zijn trends en ontwikkelingen voor sanitair?
Assortiment
Hoe houd ik Bruynzeel sanitair schoon?
Assortiment