Wat zijn mogelijkheden voor maatwerk in de badkamer?

Net als je slaapkamer is de badkamer een plek in je woning waar we ongemerkt toch wat uren in doorbrengen. Belangrijk in een badkamer is dat alle onderdelen, van bad tot wastafel, op elkaar aansluiten en bovendien van een hoge duurzame kwaliteit zijn. Maatwerk in ons aanbod sanitair is beperkt, maar dankzij de keuze uit een ruim assortiment producten kun je wel variëren met onderdelen en een persoonlijke of unieke touch aan je badkamer geven.

Sanitair

Op het gebied van sanitair levert Bruynzeel geen producten die op maat gemaakt kunnen worden. Maar dat betekent niet dat verschillende combinaties van kranen op wasbakken, douchekoppen in verschillende douches niet mogelijk zijn. Zo kun je in ieder geval wel je douche, wastafel of bad grotendeels naar eigen wens samenstellen. Ook onze type douchecabines kunnen bijvoorbeeld op meerdere soorten douchebakken worden gemonteerd.

Badkamer- en fonteinmeubels

Badkamer- en fonteinmeubels worden toegepast in het toilet of als plek waar de wasbak gemonteerd kan worden. Je hebt de keuze uit badkamer- en fonteinmeubels van verschillende afmetingen, hoogtes en breedtes. Dankzij een breed palet aan verschillende kleuren en looks, waaronder hout, antraciet, grijs, wit, zwart of groen. Kun je je badkamer- en fonteinmeubels naar eigen smaak samenstellen. En uiteraard is de wasbak zelf, inclusief de kraan, ook nog op voorkeur te kiezen.

Baden en douches

De douchebakken en badkuipen van ons bad- en doucheassortiment kun je eveneens niet zelf aanpassen of op maat laten maken. Bruynzeel verkoopt hiervan alleen de standaarduitvoeringen. Toch kun je ook bij een bad of douche variëren met de kranen, de cabinepanelen en natuurlijk het materiaal. Met name het monteren van wandpanelen is een nauwgezet klusje, wat eigenlijk altijd maatwerk is omdat iedere badkamer verschilt qua afmetingen.

Producten voor je badkamer kopen

De producten van Bruynzeel koop je bij een van onze dealers, doorgaans de betere bouwmarkten en winkels voor sanitair. Je vindt ze verspreid door heel Nederland zodat er altijd wel eentje bij jou in de buurt te vinden is. Benieuwd? Raadpleeg dan altijd even het overzicht met verkooppunten.


Terug naar sanitair algemeen

Kan ik als consument rechtstreeks bij Bruynzeel kopen?
Assortiment
Krijg ik korting als ik een complete badkamer van Bruynzeel bestel?
Assortiment
Wat is de levertermijn van een artikel?
Assortiment
Welke producten kan ik op maat bestellen?
Assortiment
Bestaan er extra accessoires zoals bijvoorbeeld hoekjes voor de badkamer?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamervloer schoon?
Assortiment
Wat is een kolomkast?
Assortiment
Een moderne badkamer: wat zijn de opties?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamer schoon?
Assortiment
Badkamer renoveren: waar begin ik?
Assortiment
Welk sanitair kan ik zelf aanleggen?
Assortiment
Wat zijn de stijlvolle sanitairopties voor mijn toilet?
Assortiment
Wat zijn trends en ontwikkelingen voor sanitair?
Assortiment
Hoe houd ik Bruynzeel sanitair schoon?
Assortiment