Een moderne badkamer: wat zijn de opties?

Net als de rest van je interieur kun je ook voor een badkamer uit verschillende stijlen kiezen. Wat we anno nu in trek is, is de moderne look. Deze look uit zich met name in de verschillende meubels, het sanitair, verlichting en natuurlijk ook de kleuren die gebruikt worden in de badkamer. Bruynzeel heeft in de collectie ook een groot aantal producten die uitstekend in de moderne badkamer passen.

Bad en douche

Of je nu alleen een bad of alleen een douche hebt in je badkamer of allebei: het sanitair van Bruynzeel is van uitstekende kwaliteit. Qua moderne looks zit je ook goed bij ons assortiment! Zo hebben we baden met moderne, strakke hoeken en rechte lijnen met de bekende design en luxe uitstraling. Ook onze douchebakken en cabines passen perfect in de 21e eeuwse badkamer.

Kraan en ander sanitair

De hierboven genoemde rechte vormen vind je ook terug in de kranen en ander sanitair, bijvoorbeeld in het assortiment wastafels en kranen. Qua kwaliteit zit je bij Bruynzeel sowieso goed. Al ons sanitair is van stijlvol chroom. Wil je écht een moderne badkamer? Dan is een stortdouche erg populair zoals de Kuna stortdouche.

Badkamermeubels en andere accessoires

Razend populair tegenwoordig: badkamermeubels, handige twee-in-een-toevoegingen aan je badkamer. In een badkamer meubels wordt de wasbak weggewerkt inclusief de leiding. Met een kastje onder die wasbak blijft er bovendien ruimte over om je washandjes, handdoeken, medicijnen of toiletartikelen op te bergen. Een mooie afwerking boven dit badkamermeubels is een spiegel(kast) met of zonder verlichting. Qua afwerking heb je de keuze uit design wit, maar ook strak zwart of bijvoorbeeld antraciet.

Onze producten kopen? Bezoek onze dealers!

De producten van Bruynzeel zijn te koop bij een van onze dealers en verkooppunten. Deze vind je verspreid door heel Nederland Bovendien kun je hier ook terecht met vragen over de montage of installatie van je nieuwe Bruynzeel producten, maar ook voor advies of tips over je nieuwe, moderne badkamer.


Terug naar sanitair algemeen

Kan ik als consument rechtstreeks bij Bruynzeel kopen?
Assortiment
Krijg ik korting als ik een complete badkamer van Bruynzeel bestel?
Assortiment
Wat is de levertermijn van een artikel?
Assortiment
Welke producten kan ik op maat bestellen?
Assortiment
Bestaan er extra accessoires zoals bijvoorbeeld hoekjes voor de badkamer?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamervloer schoon?
Assortiment
Wat is een kolomkast?
Assortiment
Hoe maak ik mijn badkamer schoon?
Assortiment
Wat zijn mogelijkheden voor maatwerk in de badkamer?
Assortiment
Badkamer renoveren: waar begin ik?
Assortiment
Welk sanitair kan ik zelf aanleggen?
Assortiment
Wat zijn de stijlvolle sanitairopties voor mijn toilet?
Assortiment
Wat zijn trends en ontwikkelingen voor sanitair?
Assortiment
Hoe houd ik Bruynzeel sanitair schoon?
Assortiment