Wat is een fonteinmeubel?

Het is goed mogelijk dat je een fonteinmeubel al eens tegen bent gekomen. Er zijn namelijk diverse benamingen voor dit meubelstuk in je badkamer of naast je toilet, zoals toiletmeubel of toiletkast. Deze benamingen houden hetzelfde in: het gaat om een meubelstuk met gekoppeld aan een wateraansluiting en wasbak. Een fonteinmeubel geeft daardoor een strak en modern uiterlijk aan je toilet of badkamer en zorgt ervoor dat de wastafel en leidingen netjes weggewerkt zijn.

Wat is een fonteinmeubel

Opbergruimte van het fonteinmeubel

Een fonteinmeubel is naast de plek om je handen of gezicht te wassen ook handig om spullen in op te bergen. Zo kun je onder andere toilet- of badkamerartikelen opbergen in het fonteinmeubel. Op het toilet kun je dan denken aan rollen wc-papier of zeep. In de badkamer kun je een fonteinmeubel juist goed gebruiken om handdoeken, washandjes of scheerapparatuur in te leggen. Zo heb je de voorraad zeep om aan te vullen of frisse handdoekjes altijd binnen handbereik. Doordat het fonteinmeubel is afgesloten met een deurtje, springen deze voorwerpen niet zo snel in het oog.

Moderne look fonteinmeubel

Het fonteinmeubel past goed in een wat meer moderne badkamer of toilet. Dit komt doordat het fonteinmeubel vaak op een moderne manier is uitgevoerd met strakke lijnen en naadloze grepen. Hierdoor kun je een fonteinmeubel ook goed combineren met andere onderdelen van je badkamer of toilet, zoals een kast of de kleuren van de muur. Bovendien kun je ook een bijpassende spiegel al dan niet met ledverlichting boven het meubel plaatsen. Zo heb je jouw badkamer of toilet in no time voorzien van een sfeervol en praktisch meubelstuk. Bij Bruynzeel is het mogelijk om je fonteinmeubelstuk in allerlei verschillende uitvoeringen te kopen. Wat te denken van een robuuste houtlook of juist een frisse marmerkleur? Mocht je advies willen bij de aankoop of plaatsing, neem dan contact met Bruynzeel op en vraag naar de mogelijkheden.

Terug naar wastafels

Waar is een keramische wastafel van gemaakt?
Assortiment
Wat is gietmarmer?
Assortiment
Wat is solid surface?
Assortiment
Wat is graniet?
Assortiment
In welke kleuren zijn fonteinmeubelen verkrijgbaar?
Assortiment