Wat betekent ‘geschikt voor buitengebruik’?

Zodra de zon tevoorschijn komt, zijn we het liefst zoveel mogelijk buiten. Koffiedrinken in de achtertuin of uitgebreid gourmetten met de familie. We vinden het heerlijk! Na een zonovergoten dag is het ideaal om ’s avonds alle deuren en ramen op te zetten. Zo kan alles even doorluchten en komt er nieuwe frisse lucht in huis. Het risico hiervan is dat ongewenste insecten je huis binnenkomen. Dat is niet de bedoeling natuurlijk. Een goede hor is hiervoor een uitstekende oplossing. In het assortiment van Bruynzeel heb je enorm veel keuze in horren. Bij sommige horren staat ‘geschikt voor buitengebruik’ vermeld. Wat betekent dit precies?

Geschikt voor buitengebruik

Geschikt voor buitengebruik betekent dat je de hor aan de buitenzijde van het kozijn kunt monteren. Zo’n hor kun je in principe het gehele jaar buiten laten hangen. In het assortiment van Bruynzeel vind je diverse horren die hier geschikt voor zijn. Vooral voor een raam dat naar binnen opendraait is een hor aan de buitenkant van het kozijn ideaal. Zo hoef je de hor niet eerst weg te halen voordat je het raam opent. Wil je weten of een hor geschikt is voor buitengebruik? Dit staat altijd op de betreffende productpagina vermeld.

Het fijne aan horren voor buitengebruik is dat ze goed tegen regenkunnen. De buitenhorren van Bruynzeel kun je het gehele jaar probleemloos buiten hangen. Ze zijn volledig regenbestendig. Wil je de hor op een winderige plek hangen? Dan is het belangrijk dat je de hor goed vastmaakt. Je wilt natuurlijk niet dat deze kapot gaat bij een flinke stormbui. Door te kiezen voor een vaste hor voorkom je dit probleem. Een vaste hor zit namelijk goed vast. Het is de stevigste hor die er bestaat. Dit maakt een vaste hor ideaal voor een winderige plek.

Welke horren zijn geschikt voor buiten

In ons assortiment vind je verschillende horren die geschikt zijn voor buiten. Voorbeelden daarvan zijn de vaste raamhorren (S500) en de rolhorren (S700). Maar ook de magneethorren (S500 en S700) en plisséhorren (S900) kun je aan de buitenkant monteren. Hetzelfde geldt voor de vaste hordeuren (S500, S700, S800). Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen een hor die tegen regen kan? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!Terug naar horren algemeen

Houden horren pollen tegen?
Gebruik
Kunnen horren tegen regen?
Gebruik
Horren met pollenwerend gaas?
Gebruik
Welke horren kunnen het hele jaar aan de buitenzijde van het raam of de deur hangen?
Gebruik
Voor welke afmetingen (breedte en hoogte) is mijn hor precies geschikt?
Gebruik
Verkleurt een hor door zonlicht?
Gebruik
Bijna lente: hoe houd ik ongedierte buiten?
Gebruik