Welke materialen gebruikt Bruynzeel voor de horren?

Een goede hor is dé oplossing tegen vervelende insecten in huis gedurende de zomer. Het horrengaas houdt insecten moeiteloos buiten. Zo kun je jouw ramen en deuren altijd zorgeloos openzetten en heb je altijd frisse lucht in huis. Heerlijk! In het assortiment van Bruynzeel vind je zowel horren voor deuren als voor ramen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en dessins. Welke materialen gebruikt Bruynzeel eigenlijk voor de horren?

Materiaal horren gemaakt

Materiaal Bruynzeel horren

De horren van Bruynzeel zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Welk materiaal de beste keuze is, hangt volledig af van jouw persoonlijke wensen. Vind je het design van de hor belangrijk of maakt je dat niet zoveel uit? Denk er ook over na voor welke (neven)doeleinden je de hor wilt gebruiken. Moet de hor naast insectenwerend ook pollenwerend of zonwerend zijn? Geen probleem! Bij Bruynzeel heb je ook de optie voor pollengaas of zonwerend gaas.

Cassette en geleiders

Voor de cassette en geleiders heb je de keuze tussen kunststof of aluminium. De kunststof variant is de meest voordelige optie binnen ons assortiment. Wil je een hor met een chique uitstraling? Dan is een hor met een aluminium afwerking een uitstekende keuze. Naast het stijlvolle design van aluminium is het ook nog eens prettig in het gebruik.

Materiaal van het horrengaas

Welk materiaal horrengaas je kiest hangt af van je persoonlijke wens. Is het voldoende dat de hor insecten en andere ongewenste dieren buitenhoudt? Dan is een hor met fiberglas gaas de meest voor de hand liggende optie. Dit is het meest reguliere horrengaas, dat prima is voor de standaard doeleinden. Heb je last van hooikoorts? Dan is een hor gemaakt van pollengaas ideaal. Dit extra fijne horrengaas houdt pollen buiten. Een extra optie is een hor met warmte werend gaas. Dit gaas zorgt ervoor dat warmte tijdens zonnige dagen buiten blijft. Vooral voor een ruimte als de zolder is dit een fijne oplossing. Zo blijft de ruimte van binnen lekker koel.Terug naar horren algemeen

Welke horren zijn het beste voor huisdieren?
Assortiment
Wat is de beste hor voor een winderige plek?
Assortiment
Bestaat er een kindersluiting voor horren?
Assortiment
Welke horren kan ik voor de winter makkelijk weghalen?
Assortiment
Heeft Bruynzeel horren met zonwerend gaas?
Assortiment
Wat is het verschil tussen raam- en deurhorren?
Assortiment
Waar let ik op bij het kopen van horren?
Assortiment
Welke horren zijn het meest geschikt voor kinderen?
Assortiment
Hoe kies ik een hor?
Assortiment
In welke kleuren zijn de horren beschikbaar?
Assortiment
Waar kan ik Bruynzeel horren kopen?
Assortiment
Waar kan ik los gaas kopen voor mijn hor?
Assortiment
Horren voor een kiepraam?
Assortiment
Zijn er ook horren voor ronde ramen?
Assortiment
Heeft Bruynzeel ook elektrische horren?
Assortiment