Een hordeur plaatsen

Op muggen en andere ongewenste insecten in huis, zit niemand te wachten. Met een beetje pech word je gedurende de nacht helemaal lek geprikt. Hartstikke vervelend! Gelukkig is dit probleem makkelijk te verhelpen. Een hordeur of horraam is een fijn hulpmiddel om deze kleine beestjes buiten te houden. Bij Bruynzeel vind je een heel assortiment met verschillende soorten horren. Voor elk type deur of raam is er wel een hor. Het fijne aan onze horren is dat je ze gemakkelijk zelf kunt bevestigen. Hoe plaats je een hordeur?

Hordeur plaatsen

Hordeur plaatsen

In ons assortiment vind je zowel inzethorren als vaste horren. Denk hierbij aan rolhorren, lamellenhorren en magneethorren. Zoals je hierboven al las zijn onze horren zo gemaakt dat je ze gemakkelijk zelf kunt bevestigen. Alle varianten zijn gemakkelijk zelf te monteren en ook weer te demonteren. Zowel het monteren als het instellen van de hoogte kan je prima zelf doen.

Het plaatsen van een hor is niet moeilijk. Toch is de montagewijze niet voor elke hor hetzelfde. Elke hor heeft een eigen handleiding. De handleidingen van al onze producten vind je op website. Je vindt de handleiding op de productpagina van de betreffende hor, onder het kopje ‘downloads’. Door deze handleiding stap voor stap te volgen, plaats je binnen de kortste tijd zelf je eigen hor.

Het juiste gereedschap

Net zoals dat de het plaatsen van de hordeur niet altijd hetzelfde is, kunnen de benodigde gereedschappen ook nog wel eens verschillen. Check dus voordat je aan de slag gaat even of je alle benodigde gereedschappen in huis hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan simpel klusgereedschap als een waterpas of een schroevendraaier.

Kun je wel wat advies gebruiken bij het plaatsen van de hordeur? Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder. Ook kun je bij de meeste bouwmarkten terecht voor advies over onze producten.
Terug naar hordeuren

Hoe moet ik een hordeur inmeten?
Montage
Hoe moet ik een hordeur monteren?
Montage