Zwarte badkamer

We zien het steeds vaker terugkomen in het interieur: zwarte, industriële accenten zoals je dat bij kozijnen en deuren ziet. Bruynzeel zet deze trend voort in de badkamer en heeft zijde zwart toegevoegd aan het kleurenpalet van de badmeubelseries. Tevens zijn er douchewanden met zwarte profielen geïntroduceerd: zo wordt de industriële look helemaal compleet.

assortiment badkamer bekijken

Zwart is een elegante en tijdloze kleur die niet voor niets veelvuldig wordt ingezet—zwart combineert immers altijd goed. Zwart kan bescheiden worden toegepast in een interieur om een Scandinavische of industriële stijl te creëren. Deze beide interieurstijlen zijn prominent aanwezig in de huidige woontrends. Wanneer de kleur zwart royaal wordt toegepast, creëert dit een dramatisch en stemmig effect. Dit geeft de ruimte een intieme ambiance. Welke sfeer je ook wilt uitdrukken in de badkamer, met de Bruynzeel badkamermeubels in zijde zwart bereik je het juiste resultaat.

Door een speciale fingerproof coating op het zijde zwarte decor zijn vingerafdrukken op het meubilair verleden tijd. Om deze reden zorgt dit decor ervoor dat de badmeubelen zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Op deze manier kan iedereen genieten van de sfeer die zijde zwart creëert, zonder de nadelen ervan te ondervinden. Om de zijde zwarte badmeubelen te complementeren is ook de populaire Taro inloopdouche in een zwarte editie geïntroduceerd. De strakke profielen van de douchewand en het draaibare zijpaneel zijn nu ook verkrijgbaar in een zwarte gepoedercoate uitvoering. Indien de Taro niet in jouw badkamersituatie past, heeft de serie Lector inloopdouches vele mogelijkheden met dezelfde matzwarte finish.

Badkamermeubel zwart
Sanitair zwart