Wasbak

Met het juiste wastafelmeubel maak je van de badkamer al snel je favoriete kamer. Zeker wanneer je kiest voor een Bruynzeel wastafelmeubel. Dankzij de grote keus in stijl en design worden zelfs de kleinste badkamers een oase van rust en luxe. Laat je inspireren en kies voor het Bruynzeel wastafelmeubel dat perfect aansluit bij jouw badkamerwensen.

assortiment wastafels bekijken

Complete wastafelmeubels

Een Bruynzeel wastafelmeubel bestaat uit een ombouw, wasbak en spiegel. Je koopt dus een compleet meubel. De badkamer ondergaat direct een complete metamorfose. Elk wastafelmeubel is onderdeel van een grotere serie. Je kunt voor een complete badkamermeubelinrichting de uitstraling van de badkamer aanvullen met een of meerde bijpassende kolomkasten, een bad, douchecabine, inloopdouche en diverse typen kranen en douchekoppen.

Hoge waterdichtheid

Bruynzeel wastafelmeubels zijn ontworpen om een gevoel van plezier en luxe te creëren. Elke keer wanneer je de badkamer binnenstapt, en dat jarenlang. We kiezen voor hoogwaardige materialen waardoor je wastafelmeubel zeer solide is en een hoge waterdichtheid heeft. Door gebruik te maken van nieuwe toepassingsmogelijkheden krijgen fronten en wasbakken een vuil afstotende afwerklaag waardoor een Bruynzeel wastafelmeubel zeer onderhoudsvriendelijk is. Lades sluiten met een soft-close sluiting.

Moderne wastafelmeubels

Een moderne badkamer is ruimtelijk ingericht met strakke vormen. Houd je van een moderne badkamerstijl dan past een badkamermeubel met een glad front en lades zonder handgrepen bij jouw smaak. Ook een wastafelmeubel met een waskom of wasbak passen perfect bij de moderne badkamer. Zoek je inspiratie voor een modern wastafelmeubel, dan zijn onder andere de Bruynzeelseries Faro, Karo, Matera, Miko, Mino, Nerano jouw serie.

Landelijke wastafelmeubels

Door te kiezen voor een wastafelmeubel met een houtstructuurafwerking creëer je een landelijke sfeer in de badkamer. Deze zijn leverbaar in mooie bruine natuurtinten zoals eiken, licht eiken, grijs eiken, wenge en bardoline. Deze vind je terug in bijna al onze badkamerseries. Ook mooi voor een landelijke uitstraling is het Bino wastafelmeubel. Deze is leverbaar in oudblauw, wit, grijs en zwart en heeft een granieten bovenplaat.

Less is more, of te wel, kiezen voor een minimalistisch design is een van de populaire badkamertrends van dit moment. Is dit jouw stijl, dan inspireren we je graag met bijvoorbeeld onze Nerano en Passo serie. Het design van deze series kenmerkt zich door een strakke vormgeving. De keramische wasbak wordt op het meubel geplaatst (niet verzonken), wat zorgt voor een vleugje robuustheid. Het Nerano badkamermeubel is leverbaar met mooie waskom.

Wastafelmeubels met industriële uitstraling

Ben je opzoek naar en badkamermeubel met een moderne/industriële uitstraling? Bij de wastafelmeubels uit de Mambo wordt de wasbak zwevend boven het meubel geplaatst waardoor het sifon zichtbaar is. Bij de Uno serie wordt een soortgelijk effect bereikt doormiddel van een uitsparing tussen wasbak en meubel. Hierdoor krijgt het meubel een robuuste, stoere uitstraling.

Wastafelmeubel
Wastafelmeubel