Wastafel voor je badkamer

Kwaliteit en duurzaamheid en schoonheid zijn de essentiële componenten van een Bruynzeel wastafel. Daarnaast snappen we dat je persoonlijke wensen hebt op het gebeid van design en de inrichting van je badkamer. Met diverse series bieden wij wastafels voor elk type badkamer. Klassieke verzonken wastafels, elegante waskommen en rechthoekige stoere wastafels, het ruime assortiment biedt wastafels voor elke badkamer.

assortiment wastafels bekijken


Wastafels en waskommen

Onze wastafels en waskommen maken onderdeel uit van onze badkamermeubelcollecties, maar zijn ook los leverbaar. Met diverse soorten en maten voorzien we in rechthoekige, vierkante wastafels en ronde en vierkante waskommen. Deze zijn, afhankelijk van de serie, leverbaar in keramiek, composiet, of graniet.

Keramiek wastafel

Keramiek is een vorm van gebakken aardewerk met een glazuurlaag en een van de meest voorkomende materialen voor wastafels. Het glazuur van Bruynzeel wasbakken is zeer hard, kasbestendig en eenvoudig schoon te houden. Denk je bij keramiek aan een glanzende wastafel? In de Faro en Roma serie vind je wastafels met een modern design, uitgevoerd in mat keramiek.

Composiet wastafel

Composiet is een ander woord voor gietmarmer en bestaat uit een mengsel van natuurlijke mineralen en polyetherhars. Composiet is een prachtig materiaal met (meestal) een matte uitstraling. Kiezen voor een composiet wastafel moet een bewuste keus zijn omdat het materiaal niet overal geplaatst kan worden. Het is niet bestand tegen agressieve chemische middelen en zeer warm water (boven de 65 graden). Een composiet wastafel is dus niet voor elke doel geschikt. Wanneer je in de badkamer geen water boven 65 graden gebruikt en de wastafel schoonmaakt met een zacht, niet schuren product is een composiet wastafel een prachtig product met een heel eigen uitstraling. Je vindt composiet wastafels in de Bruynzeel series Giro, Matera, Bando, Mino en Palitano.

Granieten wastafel

Natuursteen graniet wordt al heel lang gebruikt voor wastafels. Bruynzeel heeft de klassieke granieten wasbak gemoderniseerd met de Bino serie. Graniet is is krasbestendig en glad, maar is wegen de poreusheid van het materiaal gevoelig voor agressieve middelen en zuren. Graniet houd je schoon met een speciaal product voor graniet, maar het gaat ook prima met water, een zachte allesreiniger en een scheutje alcohol.

Wastafel voor badkamer
Badkamer wastafel