Wasbak

Van functionele voorwerpen mooie objecten maken, dat is de kracht van Bruynzeel. Bruynzeel ontwerpt badkamermeubels en sanitair van eersteklas materialen en kiest voor ontwerpen die zowel uitblinken in praktische functionaliteit als schoonheid. Dit ziet u onder andere terug in onze uitgebreide collectie wasbakken. Afhankelijke van de serie is de wasbak vervaardigd van keramiek, graniet, composiet of mat composiet.

assortiment wastafels bekijken

Gemaakt om water te weerstaan

Door constant te vernieuwen en door mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen is Bruynzeel naast kwaliteit ook vooruitstrevend in duurzaamheid en design. Een wastafel moet bestand zijn tegen alledaags gebruik, jaar in jaar uit. Het ruime assortiment, mét en zonder kraangaten, breed of smal, modern of klassiek, biedt oplossingen voor de badkamer afgestemd op uw levensstijl. De afwerking die onze wastafels meekrijgen zorgt ervoor dat vuil, kalk en water minimaal grip hebben op de wastafel. Een Bruynzeel wasbak blijft lang mooi en is onderhoudsarm.

Verschillende materialen

Bruynzeel wasbakken worden afhankelijk van de serie vervaardigd van keramiek, graniet, composiet of mat composiet. Samen zorgt dit voor een bede range aan wasbakken en waskommen voor in de badkamer of het toilet.

Keramiek, composiet en graniet

Het meest gebruikelijke materiaal voor wasbakken is keramiek. Keramiek is stevig, eenvoudig te reinigen en het is geen probleem om keramiek snel wisselend bloot te stellen aan koud en warm water. Dat maakt dit materiaal erg geschikt voor wasbakken. Ben je fan van een landelijke of industriële badkamer dan is graniet het ideale materiaal voor jouw badkamer.

In moderne badkamers staat een composiet wasbak of een wasbak van mat composiet erg mooi. Composiet wordt industrieel vervaardigd uit een combinatie van gerecycled graniet, hars en kwarts. Het gaat dus om een combinatie van natuurlijke materialen. Samen vormen die een zeer sterk en hard materiaal. Dit maakt composiet erg geschikt voor waskommen en wasbakken.

Wit en zwart

De meest voorkomende kleur voor wasbakken en waskommen, zowel voor de badkamerwasbak als het wasbakje voor de toilet, is wit. Binnen de serie Biko hebben we een witte wasbak uitgebracht met een werkblad van gepolijst zwart graniet. Deze wasbak geeft de landelijke of industriële badkamer bijpassende elan.

Zoek je een grote of kleine Bruynzeel wasbak, wastafel of waskom? De breedtematen voor wasbakken lopen, afhankelijk van de serie uiteen van 38 tot 160 cm. De dieptematen variëren van 38 tot 51 cm.

Wasbak
Wasbak Bruynzeel