Fontein meubelen

Bij Bruynzeel hebben we nagedacht over slimme oplossingen en functionaliteit. De fonteinmeubelen van Bruynzeel zijn ontworpen en gemaakt voor het leven van alledag en bestand tegen alles wat het leven met zich mee brengt, zowel het positieve als het negatieve.

assortiment fonteinmeubelen bekijken

Fonteinmeubelen van Bruynzeel

Alle fonteinmeubelen van Bruynzeel zijn uitgevoerd met softclose scharnieren voor optimale zachte sluiting. Hierbij kun je zelf bepalen of de deur links- of rechtsdraaiend moet worden gemonteerd. In het assortiment van Bruynzeel zijn drie uitvoeringen beschikbaar met elk hun eigen mogelijkheden.


Kies bijvoorbeeld voor de Bino fonteinmeubel. Dit model heeft een matte klassieke deur met een mooie verticale V-groef. De Bino fonteinmeubelen zijn in de kleuren oudblauw, puurgrijs en puurwit verkrijgbaar. Ook met het kraangat kun je alle kanten op, links, rechts of zonder kraangat. Hierdoor bepaal je zelf de uitvoering van de fonteinmeubelen zodat deze perfect in de ruimte past.

Bij de Doro fonteinmeubel is het ook mogelijk zelf de uitvoering te bepalen. De Duro meubelen zijn er in 7 verschillende kleuren, van strak hoogglans wit tot de landelijke Bardolino houten look.

Als afsluiter kun je kiezen voor de Pocco fonteinmeubelen. Deze meubelen zijn voorzien van mooie ronde matchromen komgrepen. Door de strakke afwerking en vele kleurkeuze is dit een gemakkelijk te combineren meubel in je badkamer.

COMFORT VAN FONTEINMEUBELEN

Comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Met het oog op deze kernwaarden snappen we waar een goed product aan moet voldoen, zodat je blijvend kunt genieten van je thuis. Ook voor een opgeruimde toiletruimte biedt een fonteinmeubel de uitkomst. In de fonteinmeubelen van Bruynzeel kunt je al je toiletspullen opbergen. Om de ruimte ook te verlichten kun je kiezen voor de fonteinmeubelen in combinatie met ledverlichting. Vraag hierover advies aan een professional. Bij Bruynzeel hebben we jarenlang ervaring met het inrichten van sanitaire voorzieningen. Wij adviseren je graag over onze fonteinmeubelen en de inrichting van je ruimtes.

Ligbad hello