Badkamer meubels

De dag begint en eindigt in de badkamer. Met name in de badkamer is een reflectie van je persoonlijke voorkeur van belang. Bij Bruynzeel snappen we dat iedere badkamer een persoonlijke badkamer hoort te zijn. De badkamermeubels van Bruynzeel zijn ontworpen en geproduceerd voor het leven van alledag, maar zijn zeker niet alledaags. Comfort, functionaliteit en duurzaamheid gaan hierbij hand in hand, zodat je onbezorgd kunt blijven genieten. Zo wordt een huis een thuis.

assortiment badkamermeubels bekijken

HOOGWAARDIG MDF

Alle badkamermeubels van Bruynzeel zijn gemaakt van eersteklas MDF voor een optimale kwaliteitsbeleving in de badkamer. MDF geeft een gelijkmatig oppervlak en is afgewerkt met een goede kwaliteit melamine en 1 mm ABS-band, of met hoogwaardige lak.

HOUT UIT VERANTWOORD BEHEERDE BOSSEN

Hout is een belangrijk materiaal in onze badkamermeubels. In bijna alle badkamer- meubels wordt gecertificeerd hout toegepast, Bruynzeel streeft ernaar om al het hout uit duurzaam beheerde bossen te betrekken.

GARANTIE OP EEN BADKAMERMEUBEL

Omdat Bruynzeel kwalitatief hoogwaardige onderdelen gebruikt en de meubels uit eersteklas MDF zijn opgebouwd, bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op alle badkamermeubels uit het vakhandel assortiment.

AFMETINGEN VAN HET BADKAMERMEUBEL

Van groot tot klein is er voor iedere badkamer een passende oplossing . Onze badkamermeubels zijn er al vanaf een breedte van 50 cm, tot een breedte van 160 cm.

KLEUREN/HOUTDECOREN

De Bruynzeel badkamermeubels zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 decoren: mat wit, orlando, gladstone, bardolino, grafiet, kiezelgrijs, zijde zwart en glans wit. De badkamermeubels Bino en Karo zijn mat gelakt in de kleuren: puur wit, puur grijs en oud blauw. Karo is daarnaast ook nog verkrijgbaar in hoogglans wit.

SOFT CLOSE SLUITING badkamermeubel

Luxe en comfortabel. Zo voelt het als je de laden van een Bruynzeel badkamermeubel dicht doet. Dat komt door het black-line ladesysteem dat voorzien is van een softclose systeem.

Douchewand passo
Badkamermeubel
Badkamermeubel cadiza