Badkamermeubel zwart

Zwart voor de badkamer heeft een tijdloze, chique uitstraling. Zwart als kleur is veelzijdig toepasbaar binnen veel verschillende badkamerstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een Bruynzeel badkamermeubel zwart als enkele eyecatcher. De combinatie zwart-wit is een ongekende klassieker die nooit verveelt. Of kies voor een overwegend zwarte badkamer als je een moderne sfeer wilt creëren. Bruynzeel heeft zwarte badkamermeubels als onderbouwmeubel, als fonteinmeubel, als hoge badkamerkast en als spiegelkast.
assortiment badkamermeubelen bekijken


Een Bruynzeel badkamermeubel kenmerkt zich door de hoge kwaliteit, een perfecte afwerking, gebruiksvriendelijkheid en een zeer hoge vochtbestendigheid. Al onze badkamermeubels zijn leverbaar met diverse type wastafels, waskommen, spiegels, verlichting en badkameraccessoires. Laat je inspireren en creëer je persoonlijke Bruynzeel badkamersfeer!

Fingerproof coating

Bruynzeel badkamermeubels zijn ontworpen om luxe en comfort te ervaren. Het trendy, warme en fluweelachtige design van Bruynzeel zwarte badkamermeubels nodigt uit tot aanraken en geven het gevoel je even helemaal te willen onderdompelen in welbehagen. Angst voor ontsierende kalkaanslag of vette vingers op het glanzende, zwarte materiaal is daarbij niet nodig!

Bruynzeel zwarte badkamermeubels hebben een fingerproof coating. Deze nano-coating zorgt ervoor dat water en vuil niet aan de ondergrond hechten. De speciale anti-vingerafdrukeigenschap van de coating voorkomt ontsierende vingerafdrukken. Zwarte Bruynzeel badkamermeubels behouden hierdoor langer een mooi uiterlijk. En dat zorgt voor minder poetswerk!

Compleet badkamermeubel zwart

Met keus in zwarte badkamermeubels uit diverse series creëer je precies de Bruynzeel badkamer die aansluit bij jouw smaak en stijl. Onze badkamerkasten worden geleverd als complete badkamerset, inclusief wastafel, spiegel en verlichting. De kasten worden zwevend geplaatst. De maten van de onderbouwkasten variëren van 60 tot 120 centimeter. Kies je voor een totaalinrichting dan bieden we naast zwarte badkamermeubels ook zwarte kolomkasten en zwarte fonteinmeubels.

Badkamer kolomkasten zwart

Een kolomkast biedt plaats aan handdoeken en alle badkamerspullen die je niet in zicht wilt hebben. Bruynzeel badkamer kolomkasten kenmerken zich door een fijne afwerking zoals softclose scharnieren, verstelbare glazen legplanken en slanke handgrepen. Kolomkasten zijn in diverse series leverbaar en compleet te maken met een badkamermeubel of fonteinmeubel voor de totale inrichting van uw badkamer.

Spiegelkasten zwart

De populaire Bruynzeel aluminium spiegelkast is er ook in een zwarte uitvoering. Deze sluit prachtig aan bij de collectie zwarte badkamermeubelen en heeft de hoogwaardige afwerking zoals je die kent van Bruynzeel. De deuren van de spiegelkast zijn zowel van binnen als van buiten spiegelend en hebben een softclose deurdemper voor het zacht en geruisloos sluiten van de deuren.

Het kleine zusje van onze badkamermeubels. Fonteinmeubels worden compleet geleverd met fontein, kraan en accessoires. De kasten worden zwevend geplaatst. De onderbouwkast sluit geruisloos dankzij Bruynzeel softclose scharnieren.

Badkamermeubel zwart

Sanitair zwart