Badkamer accessoires

Badkameraccessoires zijn de finishing touch van je badkamer. Met spiegels, spiegelkasten en kranen krijgt de badkamer de uitstaling die je wenst.

Badkameraccessoires


Kranen en douchekoppen

Bruynzeel maakt kwaliteitskranen die gezien mogen worden. Want wat is een badkamer zonder water? Daar moet je elke dag van kunnen genieten als klein luxemomentje. Of je nu even je handen wast, in bad gaat of geniet van een regendouche. Daarom maken wij kranen voor wastafels, baden en douches die een hoofdrol verdienen. Gemaakt van verchroomd messing waarbij de douche- en bad mengkranen zijn uitgevoerd met een thermostatische regeling. Douchekoppen en handdouches zijn voorzien van antikalk sproeigaatjes zodat ze de juiste waterdruk en straalrichting blijven geven.

Spiegels

In onze collectie hebben we spiegels met en zonder spiegelverwarming. Spiegels zonder spiegelverwarming zijn luxe spiegels met geïntegreerde tl-verlichting. Mooi afgewerkt met een aluminium kader. Bruynzeel badkamerspiegels hebben een strakke vormgeving en zijn leverbaar in diverse maten.

Nooit meer een waas voor je spiegelbeeld in de badkamer bereik je met een spiegel met spiegelverwarming. Deze spiegels hebben ledverlichting onder- of zijverlichting voor goed zicht. Extra comfortabel wordt het met een badkamerspiegel met verwarmingselement, ledverlichting en een sensor waarmee je het licht in de spiegel contactloos aan- en uitschakelt.

Spiegelkasten

Spiegelkasten bieden opbergruimte en een spiegel ineen. Bruynzeel spiegelkasten zijn standaard uitgerust met twee stopcontacten en een lichtschakelaar. Zo creëer je naast extra opbergruimte ook een laadstation voor scheerapparaat of je elektrische tandenborstel. De stijlvolle aluminium behuizing, de verstelbare glazen legelementen en de dubbelzijde spiegeldeuren maken de spiegelkast tot een niet te missen badkameraccessoire.

Naast spiegels, kranen en douchekoppen hebben we een losse planchetten en een kleine blokkast in het accessoires assortiment. De blokkast past bij badkamermeubelen uit de Monza serie en is biedt extra opbergruimte aan kleine badkamerspulletjes.

Badkameraccessoires
Accessoires badkamer