Baden van Bruynzeel

Een ontspannen bad is de ideale manier om een moment voor jezelf te nemen en de hectiek van alledag los te laten. Bij Bruynzeel begrijpen we dat een bad daarom bovenal rust en comfort uit moet stralen. Al onze baden worden ontworpen met het oog op badcomfort.

assortiment baden bekijken

Verschillende soorten baden

Om het juiste comfort in bad te realiseren zijn er door ons verschillende maten, vormen en stijlen baden ontwikkeld. In het assortiment van Bruynzeel vind je prachtige baden passend bij elke badkamer. Wil je het bad mooi laten overlopen in de rest van de ruimte? Kies dan voor de Cilo badwand. Dit stijlvolle badwand valt onder de serie Cilo douchecabines. Deze serie kenmerkt zich door de glanzende aluminium profielen. Alle producten uit deze serie zijn vakkundig samengesteld voor een perfect geheel.

Om het baden en douchen te combineren kun je kiezen voor een douchebad. Deze zijn verkrijgbaar in een linker- of rechtermodel. Hierdoor passen de baden gemakkelijk in elke badkamer, ongeacht de plek waar het bad geplaatst dient te worden.

Naaste deze twee modellen kun je ook kiezen voor de moderne rechthoekige duobaden. Deze baden hebben een prachtig minimalistisch design en zijn in verschillende maten beschikbaar.

Als laatste kun je een bewuste keuze maken met de Greenline ligbaden van Bruynzeel. Deze baden zijn 100% recyclebaar. Daarnaast krijgen bacteriën niet de kans zich te vormen op het poriënvrije oppervlak.

Voor meer informatie over alle baden van Bruynzeel kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag over de verschillende series en de mogelijkheden in je ruimte.

ideale badkamer

Laat je creativiteit de vrije loop met behulp van ons ontwerpprogramma dat de mogelijkheid biedt om je eigen badkamer volledig in te richten naar je wensen. Dit programma is gecreëerd om je in staat te stellen je ideale badkamer te visualiseren, met keuze uit ons ruime assortiment aan baden en douchebakken. Of je nu een speciale vorm bad wenst of ruimte wil besparen in de badkamer; bij Bruynzeel bieden we oplossingen met stijl.Ligbad hello