ONDERHOUD HOUTEN VLOEREN

Een parketvloer van Bruynzeel is de meest comfortabele vloer die je maar in je woning kunt wensen. Sterk, stabiel en verrassend gemakkelijk in onderhoud. Bij intensief gebruik van de vloer is het belangrijk om het parket goed te onderhouden.

Parketvloeren hebben niet veel onderhoud nodig

Parketvloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos en leven lang meegaan. Veel mensen denken dat onderhoud veel tijd kost. Dat is niet waar. De meeste parketvloeren vragen zelfs nauwelijks onderhoud.


Parketvloeren lakken of oliën

Je kunt je parketvloer laten lakken of oliën. Een gelakte parketvloer is slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Als je de vloer een paar keer per jaar behandelt met polish, blijft de parketvloer jaren mooi. Een geoliede vloer hoef je maar 2 keer per jaar in de olie te zetten. Of je nu kiest voor lakken of oliën, je hebt jaren plezier van je parketvloer.


Polish en onderhoudsolie

Je kunt bij onze dealers alle onderhoudsmiddelen die je nodig hebt voor het onderhoud van je Bruynzeel parketvloer kopen. Wil je advies over het onderhoud van je parketvloer? Ga dan naar een Bruynzeel-showroom bij je in de buurt. Onze adviseur vertelt je er graag meer over.


Onderhoudsmiddelen bestellen

Onderhoudsmiddelen voor zowel vloeren in de lak als in de olie zijn verkrijgbaar bij verkooppunten van Bruynzeel vloeren. Vind een verkooppunt.

Onderhoudsmiddel parketvloer
Polish
Jongetje op vloer
Houten vloer