zweefdeurkast

Het industriële thema staat prachtig in elke woonruimte. Maar ook in de slaapkamer misstaat deze stijl niet. De zweefdeurkast van Bruynzeel Industrieel is de perfecte toevoeging!

Industriële look in de slaapkamer

Ook voor het doortrekken van de industriële stijl tot in de slaapkamer heeft Bruynzeel Industrieel de perfecte oplossing. Het interieur van de slaapkamer is immers niet af zonder een bijpassende garderobekast, en dan natuurlijk het liefst een moderne zweefdeurkast.

Perfect te combineren met een stoel met zwarte stalen pootjes in de hoek, een gemetselde muur waar het hoofdbord van het bed tegenaan staat en industriële nachtkastlampen.

Zweefdeurkast: modern en eigentijds

Een garderobekast is een groot en massief meubel in de slaapkamer. Daarom is het belangrijk om ervoor de zorgen dat deze in de stijl van de rest van de woning past. Zo’n groot oppervlak zet namelijk de toon voor de rest van de slaapkamer. Met een zweefdeurkast van Bruynzeel Industrieel wordt de industriële stijl geaccentueerd. De massieve zwartstalen kastdeuren met glazen panelen zorgen voor karakter, openheid en een moderne sfeer. Door het unieke rolsysteem lijken de deuren voor de kast te zweven. Tevens zijn het schuifdeuren en hoeft dus geen rekening gehouden te worden met de draaiing van de deuren. Dit maakt de inrichting van de rest van de ruimte en stuk makkelijker.

Indeling van de zweefdeurkast

De indeling van de zweefdeurkast is volledig te personaliseren. Er kan gebruik worden gemaakt van onder andere planken, hanggedeeltes en lades. Tevens kunnen de deuren naar wens worden gemaakt. Zo is er de optie om te kiezen voor twee, drie of vier zweefdeuren. Deze kunnen worden gemaakt van transparant glas, mat glas, spiegels, of een combinatie van de drie. Door het gebruik van spiegels wordt extra ruimte in de slaapkamer gecreëerd, omdat het lijkt alsof er weggekeken kan worden. Daarnaast is het natuurlijk erg praktisch om zo’n grote spiegel te hebben. Dit scheelt weer in de inrichting, omdat er geen losstaande spiegel meer nodig is!

Bruynzeel Industrieel Zweefdeurkast