Levensduur parketvloer

Een Bruynzeel parketvloer laat je niet voor enkele jaren leggen. Het is een investering in kwaliteit waarvan je lang moet kunnen genieten. Een Bruynzeel parketvloer kan gemiddeld elke 10 à 15 jaar door onze vakmensen gerenoveerd worden. Met als resultaat een nieuwe vloer met minder kosten.

vloer met meerdere levens

Bij een renovatie heb je de mogelijkheid om je houten vloer te voorzien van een actuele kleur en uitstraling zodat je kunt genieten van een vloer die met zijn tijd meegaat. Dat kun je tijdens de levensduur van het parket meerdere malen laten doen. Zo kun je vele jaren genieten van een Bruynzeel parketvloer. Goed voor jezelf, goed voor het milieu!

ALTIJD ZEKERHEID EN DUIDELIJKHEID

Bruynzeel biedt je zekerheid en duidelijkheid op elk gebied.
Zo hoef je bij ons geen aanbetaling te doen. Je Bruynzeeladviseur maakt op basis van je wensen en woonomstandigheden graag een offerte op maat. Je kunt een offerte hier aanvragen.

Verzekeringsschade

In het geval dat je te maken hebt met verzekeringsschade aan je houten vloer, kun je onze adviseur uitnodigen voor een offerte. Het vaste expertisebedrag van verzekeringsschades wordt na de reparatie verrekend met de eindfactuur.


versailles vloer