Houten parketvloer

Bruynzeel is in 1897 al begonnen met het produceren van vloeren van hout afkomstig uit de natuur. Onze passie voor hout en houten parketvloeren zit daarom diepgeworteld en is voorzien van jarenlange kennis en ervaring. Daarom helpen wij jou graag aan jouw droomvloer.

Houten parketvloer van Bruynzeel

Een houten parketvloer verzorgt een robuuste en authentieke sfeer in huis. Een houten parketvloer is een vloer die aan veel eisen moet voldoen. Omdat de verschillende planken dicht tegen elkaar aan liggen mogen ze niet krimpen of uitzetten bij vocht- of temperatuurverschillen. De planken dienen in alle omstandigheden strak tegen elkaar aan te liggen en tevens dient het oppervlak slijtvast te zijn zodat er geen splinters loskomen en de vloer goed tegen een stootje moet kunnen.

Als je kiest voor Bruynzeel, dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit en vakmanschap. Onze specialisten leggen de vloer nadat ze jou hebben voorzien van advies over een geschikte ondergrond voor het beste resultaat. Wanneer een houten parketvloer professioneel is gelegd kan je genieten van jarenlang plezier van deze nieuwe vloer.

De voordelen

Aan de aanschaf van een houten parketvloer hangen veel voordelen. Dankzij dat er gewerkt wordt met natuurmaterialen van hoge kwaliteit kan de vloer jarenlang meegaan. We adviseren om de houten parketvloer tweemaal per jaar te verzorgen met olie. Daarnaast is regelmatig stofzuigen voldoende om de vloer te reinigen. Het is daarom een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld tapijt, wat veel meer vuil vasthoudt. Het onderhoud van een houten parketvloer is dus minimaal. Naast het onderhoud kunnen vloeren van Bruynzeel in combinatie met vloerverwarming worden gelegd, dit hoeft je er dus niet van te weerhouden om voor een echte houten vloer te kiezen.

Daarnaast creëert de kleur van het hout een warme en knusse sfeer. Het is een tijdloze vloer die tot zijn recht komt in vrijwel elk interieur, van klassiek landelijk tot modern Scandinavisch, en alles daartussenin. Elke inrichting kan immers profiteren van warmte en gezelligheid, en de natuurlijke kleur van hout kan gecombineerd worden met vrijwel alle kleuren en texturen. Ook omdat elke plank van een houten vloer anders is, zijn dit type vloeren hartstikke uniek.

Houten parketvloer kopen?

Zie jij zo’n mooie en authentieke houten parketvloer al helemaal liggen in jouw woning? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Bruynzeel. We voorzien je graag van advies op maat bij het maken van keuzes. Het inmeten en leggen zit inbegrepen in de prijs die worden genoemd op onze website. Zo ben je verzekerd van een professionele legwijze en een duurzame vloer en kom je niet voor verassingen te staan. Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons vloeren assortiment.

Houten parketvloer
Houten parketvloer