Eiken parket

Eiken parketvloer in jouw woning? Dan wordt het tijd om eindelijk de grote stap te nemen. Het mooiste eiken parket in uiteenlopende maten en kleuren vind je in het assortiment van Bruynzeel. Het geeft een warme en rustieke sfeer in je woning

Zou jij ook het liefst een prachtige eiken parketvloer in jouw woning zien liggen? Dan wordt het tijd om eindelijk de grote stap te nemen. Het mooiste eiken parket in uiteenlopende maten en kleuren vind je in het assortiment van Bruynzeel.

Eiken parketvloer

Een eiken parketvloer geeft een warme en knusse uitstraling aan elk interieur. De natuurlijke en robuuste sfeer die je ermee creëert is tijdloos en zorgt voor een welkom gevoel in huis. Elke plank is uniek door de natuurlijke aftekeningen en houtnerf en geeft een levendige uitstraling aan elke ruimte. Eiken parket is door de uitstraling en kwaliteit een van de meest populaire houtsoorten in de vloerenwereld.

Parket wordt in de meeste gevallen fabrieksmatig afgewerkt met lak of olie. Hiermee wordt het product duurzamer en slijtvast. Dit wordt niet thuis gedaan na het leggen, alhoewel dit natuurlijk wel mogelijk is. Omdat eventueel stof of kleine vliegjes in de olie of lak kunnen komen te zitten heeft een fabrieksmatige afwerking vaak de voorkeur. Met een fabrieksmatige afwerking ben je ervan verzekerd dat de vloer een mooi egaal resultaat heeft. Tevens is er geen sprake van droogtijd. Zodra de vloer ligt mag je er gelijk overheen lopen.

Eiken parket van Bruynzeel

Een eiken parketvloer van Bruynzeel is een hoogwaardig en zeer duurzaam product waar je jarenlang van kan genieten. Je profiteert van een tijdloze vloer die in vrijwel elk interieur tot zijn recht komt. Eiken parket heeft een authentieke, natuurlijke en unieke uitstraling en veel mogelijkheden in kleuren en afwerkingen. Eiken parket is eenvoudig te reinigen en dient periodiek geolied te worden. Het onderhoud van de vloer hangt af of de afwerking is geolied of gelakt. Voor gelakte vloeren speciale parketreiniger en polish aanbevolen, lees dan wel voorafgaand de gebruiksaanwijzing. Andere schoonmaakmiddelen kunnen bijten in de lak wat natuurlijk hartstikke zonde is. Voor geoliede vloeren wordt onderhoudsolie en vloerzeep aangeraden. Ook hiervoor geldt; gebruik deze middelen altijd volgens de gebruiksaanwijzing.

Stel jouw droom eiken parket samen

Om het een beetje makkelijker én persoonlijker te maken, heb je bij Bruynzeel de optie om jouw droom eiken parket samen te stellen. In drie eenvoudige stappen bepaal jij de eigenschappen en sfeer van jouw vloer. De houtsortering, waarmee het formaat en de uitstraling van de houten planken wordt bepaald; de kleur, zodat het eiken parket perfect bij jouw meubels en muren past; en ten slotte de afwerking, waarmee de structuur en levendigheid van het hout wordt aangepast aan jouw voorkeur.

Ben je overtuigd?

Als jij voor eiken parket kiest, dan kies je voor sfeer, kwaliteit en duurzaamheid. Bruynzeel is gespecialiseerd in dit unieke natuurproduct, dus onze adviseurs voorzien jou graag van het beste gepaste advies op het gebied van aanleg en onderhoud. Als je kiest voor een vloer van Bruynzeel, dan wordt deze gelegd door ervaren professionals. Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons assortiment.

Eiken parket kleine visgraat
Eiken parket geschuurd