rolhor

De rolhor is een zeer veelzijdige hor die voor bijna elk raam en elke deur inzetbaar is, ongeacht de draairichting of kozijnsituatie. Of je nu een hor zoekt voor een schuifpui of draairaam; de rolhor is altijd een passende oplossing.


assortiment rolhorren bekijken

rolhor in cassette

De rolhor werkt door middel van een systeem waarbij het gaas oprolt in een cassette. Van dit systeem zijn bij Bruynzeel verscheidene varianten verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld rolhorren die uitgerust zijn met een automatisch rolsysteem. Ook is er keuze uit verschillende sluitsystemen. Bruynzeel biedt onder andere rolhorren aan die door middel van een kliksluiting vastgezet worden. Er is tevens mogelijkheid tot het aanschaffen van een rolhor die is uitgerust met een geruisloze druksluiting. Ook zijn er rolhorren verkrijgbaar die zijn voorzien van een magneetsluiting. Bekijk dus rustig ons uitgebreide assortiment aan rolhorren om de perfecte hor voor je situatie te vinden.

rolhor kopen

Rolhorren van Bruynzeel vind je in de schappen bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Het is daarnaast ook mogelijk om online onze rolhorren bij één van de bouwmarkten te kopen. Door aan de onderkant van deze pagina je postcode of woonplaats in te voeren vind je een winkel in de buurt.


Rolhor deur S700