magneethor

De magneethor is een gemakkelijk in elkaar te zetten deurhor. Deze hor kun je plaatsen bij zowel binnen- als buitendraaiende deuren en is bovendien bijzonder snel en eenvoudig te plaatsen. De hor is geschikt voor montage op het kozijn en is in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

assortiment magneethorren bekijken

horgordijn met magneet

De magneethor wordt gekenmerkt door twee brede, verticale gaaslamellen die met behulp van een geïntegreerde magneetsluiting perfect op elkaar aansluiten. Wanneer je tussen de lamellen door loopt, vallen deze vanzelf weer dicht door de krachtige magneetsluiting. Je hoeft de hor met magneet dus niet handmatig te sluiten, wat een ongehinderde doorgang garandeert. Om deze reden is deze hor bijzonder geschikt voor huisdieren en kinderen, omdat zij zonder uw hulp door de hor kunnen lopen en de hor niet open blijft staan.

hor met magneet

Deze hor met magneetstrip wordt op het kozijn bevestigd met behulp van klittenband. Indien je deze randen wil afdekken kun je kiezen voor een magneethor met afdekprofielen. Uitgebreidere productinformatie over de magneethor kun je in ons assortiment bekijken.

hor kopen

Onze horren zijn verkrijgbaar bij verschillende doe-het-zelf winkels, verspreid door het land. Vanaf de productpagina kom je via de knop 'Vind een winkel in de buurt' terecht in de dealerlocator om een verkooppunt in je eigen omgeving te vinden. Overigens vind je deze knop ook onderaan deze pagina.

Magneethor S500