een hor voor draairamen

Bij de aanschaf van een hor zijn er altijd verschillende factoren om rekening mee te houden. Indien je een hor zoekt voor een draairaam komt daarbij nog een extra bepalende omstandigheid, namelijk de draairichting van het raam. Gelukkig biedt Bruynzeel verschillende modellen horren aan voor alle soorten draairamen.


assortiment hor voor draairamen bekijken


SOORTEN HORREN

Bij Bruynzeel heb je voor een draairaam keuze uit een rolhor, een vaste hor of een plisséhor. Bij elk van deze typen horren is het belangrijk om te onthouden dat wanneer je raam naar buiten draait, de montage van de hor aan de binnenzijde van het raam is. Vanzelfsprekend kun je hieruit afleiden dat wanneer je raam naar binnen draait, de montage aan de buitenzijde van het raam plaatsvindt. Let er bij de aanschaf van een hor voor je draairaam dus goed op voor welke montagestrategie de hor geschikt is. Deze informatie vind je in ons assortiment horren voor draairamen.

VOORGEMONTEERD

Een rolhor is een populaire keuze en is de ideale oplossing voor ramen die openslaan of naar buiten draaien. Het grote voordeel is dat een rolhor het gehele jaar door kan blijven hangen. De plisséhor vouwt als het ware het gaas op. Omdat dit type hor voor draairaam is opgebouwd uit aluminium, zijn deze onderhoudsvrij en bestand tegen zo goed als elk weertype. Een groot voordeel is dat de plisséraamhor volledig voorgemonteerd aangeleverd wordt. Weet je al welk type hor je kiest?

Rolhor raam S700