een hor voor enkele deuren

Voor enkele deuren biedt Bruynzeel een selectie aan verschillende typen deurhorren. Met een keuze uit rolhorren, plissés, lamellen, magneethorren of vaste horren is er voor elke enkele deur een passende hor.

assortiment hor enkele deur bekijken

ruime keuze aan horren

Bruynzeel horren voor enkele deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende maten. Indien je geen hor kunt vinden die de juiste maat heeft, zijn onze horren veelal ook op maat te maken. In het uitgebreide assortiment zijn zowel horren voor montage in het kozijn als horren voor montage op het kozijn opgenomen. Indien je hor niet direct in het kozijn gemonteerd kan worden, kun je ervoor kiezen om van een opbouwkader gebruik te maken. Om ervoor te zorgen dat je snel en moeiteloos van je aankoop kunt genieten zijn verschillende typen horren volledig voorgemonteerd verkrijgbaar. Met een hor van Bruynzeel ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en stijlvol product voor al je enkele deuren.

soorten horren

Zo is er bijvoorbeeld de vaste hordeur. Een vaste hordeur draait altijd naar binnen of naar buiten. Let bij de bevestiging van de hor goed op welke draairichting de deur heeft. Gaat de deur naar buiten open, bevestig de hor dan aan de binnenzijde. Wanneer de deur aan de binnenzijde opendraait, dient deze aan de buitenzijde te worden bevestigd. 
De plisséhor opent als een schuifdeur en is gebaseerd op een systeem waarbij het gaas niet oprolt in een casette (zoals bij een rolhor), maar in plaats daarvan opvouwt. De plisséhor kan op elke stand blijven staan, waardoor het niet volledig open of dicht hoeft te staan. Het horgaas vouwt vervolgens naar links of rechts. De plissé hordeur neemt vanwege de schuiffunctie veel minder ruimte in beslag en is derhalve ook gebruiksvriendelijker. Het gaas veert mee, wat het veiliger maakt voor eventuele huisdieren of kinderen. Het gaas neemt ook altijd weer de oorspronkelijke vorm aan. Met een hor van Bruynzeel bent je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en stijlvol product voor al je enkele deuren.

Rolhor raam