Binnendeuren in uw interieur

Binnendeuren spelen een belangrijke rol in een interieur. Binnendeuren worden namelijk geleverd in verschillende stijlen. Zo zijn er onder mee klassieke binnendeuren met robuuste profielen en panelen.

klassieke binnendeuren

Deze binnendeuren passen uitstekend in een klassiek of nieuw klassiek interieur. Door de deuren in wit hoogglans te schilderen en ze te combineren met donkere muren, komen deze nog meer tot hun recht.

moderne binnendeuren

Heeft u een modern interieur, dan kunt u kiezen voor strakkere deuren. Deze binnendeuren, gecombineerd met matglas, bieden lichtinval, maar belemmeren de doorkijk vanaf bijvoorbeeld de straat.

Moderne binnendeur

schuifdeuren

Heeft u meer ruimte in uw interieur en wilt u de woonkamer en keuken scheiden, dan kunt u kiezen voor schuifdeuren of openslaande binnendeuren. Deze deuren zijn prachtige eyecatchers in uw interieur.

Binnendeuren in uw interieur: een visitekaartje

Een mooie binnendeur, passend bij het interieur, is een prachtig visitekaartje. Niet alleen zijn deuren sfeermakers in een interieur, ze kunnen ook, als er wordt gekozen voor een glasdeur, zorgen voor meer lichtinval.


Bekijk hier ons assortiment binnendeuren