Vloeren keuzehulp: altijd een vloer die past!
05 jun. 2020 - Vloeren

Vloeren keuzehulp: altijd een vloer die past!

Wat zou het fijn zijn als je meteen kunt zien hoe je nieuwe vloer eruitziet als hij gelegd is. In dat geval hebben we goed nieuws voor jou! Dankzij de online keuzehulp voor vloeren, biedt Bruynzeel je met een paar simpele muisklikken een blik op jouw nieuwe vloer. In het menu kies je gemakkelijk allerlei opties en designs uit. Benieuwd hoe dit precies werkt? Lees het in dit nieuwe blog!

Aan de slag met de keuzehulp

De keuzehulp is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die je helpt bij het kiezen van je vloer. Allereerst selecteer je een kamer. Dit is een standaard afbeelding van onze website, maar het geeft je al een goed beeld hoe de vloer eruit komt te zien. Je kunt kiezen uit een woonkamer, slaapkamer of keuken. Vervolgens kies je jouw type vloer uit in de configurator. In één oogopslag zie je meteen hoe de vloer eruitziet in de door jou aangeklikte kamer.

Onze vloeren

Zoomen we verder in op de vloer, dan zie je ook dat je keuze hebt uit tal van afwerkingen voor je vloer. Denk bijvoorbeeld in bepaalde looks (hout, beton of zelfs metalig) maar ook in kleuren zoals lichtbruin, donkerbruin of donkergrijs. Vervolgens geef je aan of je de vloer ook nog groeven wil geven. Een groef heeft vaak niet echt een praktisch doel, maar laat de ‘planken’ van je vloer wel echter lijken. Zeker laminaat met een V-groef is daardoor nauwelijks van een echt houten paneel te onderscheiden.

Op dit moment bevat de configurator alleen nog maar laminaatvloeren. Dit wordt uitgebreid met andere type vloeren uit ons assortiment.

Tip: Wil je een massief houten vloer of parketvloer leggen? Vergeet dan ook niet om bijbehorende onderhoudsmiddelen zoals olie of was te bestellen.

Aanvullende informatie

In de configurator vind je tot slot per type vloer ook nog verdere productinformatie. Altijd belangrijk om even te checken, aangezien hier aangegeven staat wat de adviesprijs is van een bepaalde soort vloer (per vierkante meter) en welke eigenschappen het materiaal heeft. Sommige vloeren zijn bestand tegen water of kunnen bijvoorbeeld niet boven vloerverwarming gelegd worden. Uiteindelijk is er de mogelijkheid om je favoriete vloer toe te voegen aan de zogenoemde ‘bewaarlijst’ in deze lijst worden de vloersoorten bewaard die jou aanspreken. Op een later tijdstip kun je de verschillende vloeren dan nog eens terug bekijken of eventueel wissen. Ook kun je deze lijst ook uitprinten en meenemen naar een Bruynzeel-verkooppunt.

Onze vloeren bestellen

Heb je een vloer gevonden die helemaal naar wens is, zowel qua look als qua prijs? Mooi! Het enige dat dan nog rest is je nieuwe vloer te bestellen. Dit doe je bij een verkooppunt bij jou in de buurt. De medewerkers hier helpen je graag met passend advies of punten waar je op moet letten bij het leggen van je vloer. Vind je het lastig om je vloeren zelf aan te leggen?