Maak kennis met Bando badkamermeubels
02 aug. 2020 - Sanitair

Maak kennis met Bando badkamermeubels

Het badkamermeubel is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit onze badkamers. Dankzij zijn veelzijdigheid kan een badkamermeubel verschillende taken vervullen. Zo ook de Bando-serie uit het assortiment van Bruynzeel Sanitair. Geschikt voor badkamers met meubilair en sanitair van een hoge kwaliteit, met moderne designs en afwerkingen. Ieder decor sluit naadloos aan op de nieuwe of huidige stijl van je badkamer. In dit blog vertellen we je hier graag wat meer over. Creëer zelf je persoonlijke badkamersfeer met een touch van Bruynzeel. Want ook je badkamer mag gezien worden en een geheel eigen stijl hebben.

Het badkamermeubel: alles in één!

Het badkamermeubel is een vast punt in de badkamer. Vooral als je het combineert met een spiegel, waskom of wastafel. Een badkamermeubel is dus niet alleen mooi, maar ook praktisch. De Bando-badkamermeubels zijn van verschillende modellen wasbakken en wastafels te voorzien en hebben een blackline ladensysteem met softclose-techniek, zodat ze geruisloos sluiten. In deze handige lades kun je van alles opbergen. Toiletartikelen, handdoeken of washandjes; alles wat jij nodig hebt in de badkamer. Ook qua kleuren en dessins zit je goed. Onze badkamermeubels zijn verkrijgbaar in klassiek wit, maar ook houtprints of zelfs zwart. En zelfs als ruimere variant met een dubbele wastafel of dubbele wasbak.

Extra: Wil je je badkamermeubel helemaal compleet maken? Kies dan voor de combinatie met een spiegel of spiegelkast mét ingebouwde TL-verlichting. Zo heb je alles in één. In dezelfde stijl, kleur en natuurlijk dezelfde kwaliteit.

Tip: ga voor de zwarte badkamer

Een zwarte badkamer is tegenwoordig helemaal in trek. Zwart werd lange tijd gezien als kleur die een beetje not done was voor sanitair. Maar tegenwoordig beleeft zwart sanitair een heuse bloei. Wil je een volledig moderne badkamer? Geef dan je Bando-badkamermeubel een zwarte afwerking. En laat je meubelstuk samenvloeien met het andere meubilair en sanitair in je badkamer. Met de speciale fingerproof coating laten je vingers of het water bovendien geen sporen na en het voorkomt vingerafdrukken op je badkamermeubel.

Kwaliteit zoals je die van ons mag verwachten

Ook onze badkamermeubels zijn van hoge kwaliteit en worden vervaardigd van de beste materialen. Alles wordt uitgebreid getest en ook gekeurd. Zo weet je zeker dat jouw badkamermeubel tegen een stootje kan of tegen de vochtige omgeving van de badkamer. Maar dat niet alleen. We geven jou ook graag de ruimte om zelf je meubelstuk samen te stellen. Wastafels of waskommen, de spiegels en verlichting: alles kun je zelf naar je eigen smaak samenstellen. Ontwerp zelf een uniek badkamermeubel dat je in geen enkele andere badkamer tegenkomt.

Bruynzeel sanitair kopen

Het sanitair van Bruynzeel bestel je bij een van de verschillende verkooppunten. Deze vind je door heel Nederland, dus altijd bij jou in de buurt. Ook kun je hier terecht met vragen over een bepaald meubelstuk of een afwerkingsoptie. De medewerkers helpen je graag. Bekijk ook eens onze andere blogs of pagina’s met sanitair voor meer inspiratie voor jouw badkamer!