Badkamertrends van 2020
05 jun. 2020 - Sanitair

Badkamertrends van 2020

Sta jij op het punt om je badkamer opnieuw in te richten of te voorzien van nieuw meubilair? Laat je dan inspireren door de nieuwste badkamertrends in 2020. In ons brede assortiment vind je ongetwijfeld diverse producten voor in je badkamer of sanitaire plek in huis die aansluiten op de laatste trends of populaire stijlen. En dat voor een altijd schappelijke prijs. Laat je inspireren door dit blog en bezoek een van onze verkooppunten.

Modern en strak

Ook in 2020 is een moderne badkamer vooral strak en netjes afgewerkt. Tegelwerk wordt nog altijd toegepast, al dan wel met grotere tegels. Wel worden details in kleinere tegels met felle kleurtjes steeds populairder. Liever een strakke, moderne look? Dan is tegenwoordig een gestucte muur of grijs geverfde wand eveneens populair. Een andere trend die we al wat jaren geleden zagen opkomen, is de zwarte badkamer. Zwart sanitair of zwarte details zijn modern en zorgt voor een unieke look and feel. Toch lijkt er aan de rechte vormen langzaam ook een einde te komen. Ronde spiegels, bijvoorbeeld, raken steeds meer in zwang en ook rondingen in het sanitair worden gebruikelijker.

Bijzondere wastafels

De waskom (en daarmee bedoelen we een halfronde wastafel met opstaande randen) weet ook in 2020 zijn weg naar de badkamer te vinden. Erg eigentijds, maar tegelijkertijd ook helemaal aan te passen naar jouw smaak en stijl. Daardoor lijkt het aanblik van de wastafel voor altijd veranderd. Ook in het assortiment van Bruynzeel hebben we verschillende soorten waskommen en wastafels. Daarin zijn ook de trendy stijlen van dit moment opgenomen. Van strak witte waskommen tot wastafels in betonlook!

Oog voor details

Ook kleinere details, zoals kranen en knoppen, staan weer volop in de aandacht. Wat we ook terug zien komen zijn de metaalachtige kleuren. Denk aan messing, maar ook mat zwart en zelfs brons zijn goed te combineren met de industriële stijl of andere eigentijds designs. Deze details, kleuren, patronen en vormen kun je ook goed doortrekken in andere kleine accessoires in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan zeepdispensers, rekjes of handdoeken.

Het badkamermeubel biedt uitkomst

Een andere ontwikkeling die we zien is dat badkamers, met name in steden, vaak een stuk kleiner zijn. Daardoor moeten bewoners al snel woekeren met de ruimte. Daarom heeft Bruynzeel een speciale lijn met badkamer- of fonteinmeubelen ontwikkeld die niet alleen ruimte besparen, maar ook nog eens zorgen voor een unieke, strakke look in je badkamer. Badkamermeubilair kun je bijvoorbeeld heel goed combineren met een ingebouwde wastafel, zodat je ook onder je wastafel een extra kastje hebt voor washandjes, doucheartikelen of scheerspullen.

Badkamermeubilair gevonden? Bestel het bij Bruynzeel

Heb je badkamermeubilair gevonden dat jou aanspreekt? Of ben je op zoek naar de inrichting voor een badkamer anno nu? Breng dan een bezoekje aan de showroom van Bruynzeel of bezoek een van onze verkooppunten. Bij onze dealers bestel je gemakkelijk je sanitair en kun je bovendien terecht voor advies of tips bij de montage. De medewerkers hier staan graag voor je klaar!