Modern deurbeslag vormt de perfecte afwerking
02 sep. 2020 - Deuren

Modern deurbeslag vormt de perfecte afwerking

Of jouw binnendeur nu klassiek, landelijk of modern is, een mooie afwerking maakt het plaatje compleet. Wil je jouw deur graag strak en modern afwerken? Dan is een kijkje binnen ons assortiment modern deurbeslag een aanrader. Lees er alles over in dit blog.

Modern deurbeslag

Modern deurbeslag is geschikt voor verschillende deuren en zeker niet alleen voor moderne deuren. Een strak afgewerkte deurkruk kan ook perfect passen bij een landelijke deur bijvoorbeeld. Het moderne deurbeslag van Bruynzeel bestaat uit chroom, mat chroom en mat zwart. Ontdek wat het effect is van deze verschillende finishes. De modellen komen op één punt in ieder geval met elkaar overheen: rechte lijnen en een strak design. Kortom, bij modern deurbeslag zie je geen poespas en juist veel rustige deurkrukken.

Ga jij bijvoorbeeld voor een moderne deurkruk met een vierkant rozet, zoals BRZ 51A KRUK 01? Of liever een model met een rond rozet, zoals BRZ 51S KRUK 24? Beide deurkrukken hebben een modern design, maar zijn toch heel verschillend.

Badkamerdeur of toiletdeur?

Wist je dat het assortiment modern deurbeslag niet alleen uit deurkrukken bestaat, maar ook uit toiletgarnituur, sleutelrozetten en cilinderrozetten? Zo kun je voor elke gewenste toepassing je deur afmaken met mooi, modern deurbeslag.

Onze moderne deuren en deurbeslag kopen

Ben je benieuwd naar ons totale assortiment modern deurbeslag en moderne binnendeuren? Neem dan verder een kijkje op onze website. Heb je een model gezien dat je aanspreekt? Breng dan een bezoekje aan één van onze verkooppunten bij jou in de buurt. De medewerkers helpen je uiteraard ook graag!