In welke stijl zoek jij een nieuwe binnendeur?
10 feb. 2020 - Deuren

In welke stijl zoek jij een nieuwe binnendeur?

Binnendeuren spelen een belangrijke rol in een interieur. Binnendeuren worden namelijk geleverd in verschillende stijlen. Zo zijn er onder meer klassieke binnendeuren met robuuste profielen en panelen.

Klassieke binnendeuren Bruynzeel

Deze binnendeuren passen uitstekend in een klassiek of nieuw klassiek interieur. Door de deuren in wit hoogglans te schilderen en ze te combineren met donkere muren, komen deze nog meer tot hun recht.

Moderne binnendeuren

Heb je een modern interieur, dan kun je kiezen voor strakkere deuren. Deze binnendeuren, gecombineerd met matglas, bieden lichtinval, maar belemmeren de doorkijk vanaf bijvoorbeeld de straat.

Moderne binnendeuren Bruynzeel

Schuifdeuren of openslaande deuren

Heb je meer ruimte in jouw interieur en wil je de woonkamer en keuken scheiden, dan kun je kiezen voor schuifdeuren of openslaande binnendeuren. Deze deuren zijn prachtige eyecatchers in je interieur.

schuifdeuren

een passende binnendeur

Een mooie binnendeur, passend bij het interieur, is een prachtig visitekaartje. Niet alleen zijn deuren sfeermakers in een interieur, ze kunnen ook, als er wordt gekozen voor een glasdeur, zorgen voor meer lichtinval.

Bekijk hier ons assortiment binnendeuren.