120 jaar Bruynzeel - De gelukkige winnares
11 mrt. 2018 - Bruynzeel

120 jaar Bruynzeel - De gelukkige winnares

Afgelopen jaar vierde Bruynzeel de bijzondere mijlpaal van het 120 jarige bestaan. Ter ere van dit speciale moment was een prijsvraag uitgezet met als hoofdprijs een volledig gratis gelegde vloer van Hollands Hout ter waarde van € 9.000,-. Om deze exclusieve houten vloer te winnen, vroegen wij deelnemers een inzending te maken van hoe zij dachten dat het huishouden de komende 120 jaar zou veranderen. Dit mocht op iedere denkbare manier: een liedje, een gedicht, een filmpje—als het maar creatief was! Na een tal van inzendingen aandachtig te hebben bekeken, heeft de jury unaniem een winnaar gekozen. De gelukkige was Georgia uit Roosendaal!

3D-tour

Georgia’s inzending bestond uit een interactieve 3D-tour door het huis van de toekomst waarbij ze toelichting gaf op de vele mogelijkheden. Hieronder haar verhaal:
"Vraag kinderen wat ze denken wat er in de komende jaren zal veranderen in huis en je krijgt heel verfrissende ideeën te horen. Zij denken zonder beperkingen na over wat er zou kunnen veranderen en ze staan heel erg open voor deze veranderingen. Deze ideeën heb ik verwerkt in een maquette en met film en een interactieve 360 graden beleving in beeld gebracht.” Met haar creatieve inzending was er geen twijfel over mogelijk: Georgia was de winnares. Enkele weken geleden kreeg ze het goede nieuws te horen. Gelukkig was ze enorm blij om te horen dat ze gewonnen had. Bij Vloer en Deur in Breda is ze het assortiment van Hollands Hout gaan bekijken, en heeft ze haar keuze gemaakt.

Bruynzeel 120

hollands hout

Georgia heeft gekozen voor een vloer van Hollands Hout in de frisse, lichte kleur Ivoor. Dit unieke product wordt gemaakt van hout uit Nederlandse bossen, die op een duurzame manier worden beheerd door Staatsbosbeheer. Zij zorgen ervoor dat de volwassen bomen regelmatig geoogst worden, zodat de jonge bomen de ruimte hebben om te groeien. Ook zien ze er op toe dat er nooit meer bomen worden geoogst, dan dat er bijgroeien. Op deze manier blijft het bos voorbestaan, zodat iedereen ervan kan genieten. Zelfs de RIGO kleurolie waarmee de vloeren van Hollands Hout worden bewerkt, is gemaakt in Nederland.

Hollands hout ivoor

een nieuwe vloer

Enige tijd geleden was het zover, en werd Georgia’s gloednieuwe vloer eindelijk gelegd. Om deze speciale gelegenheid vast te leggen kwam Elisah Jacobs van de bekende interieurblog én -vlog InteriorJunkie verslag maken. Zij legde vast hoe alles voor Georgia’s vloer geregeld werd: van het inmeten tot aan het plaatsen van de deklatten toe. De professionele plaatsing van de vloer heeft geleid tot een prachtig resultaat. De houten vloer met de moderne, lichte oliebehandeling past perfect bij het frisse interieur van Georgia. Het hout brengt letterlijk en figuurlijk meer warmte in haar ruimte, aangezien de stenen plavuizen in de vorige situatie nogal kil aanvoelden in de winter. We hopen dat Georgia nog lang mag genieten van warme voeten met deze prachtige nieuwe vloer. Ben je benieuwd hoe het eindresultaat eruit ziet? Bekijk dan de vlog.