Visgraat eiken rustiek steranijs 13 cm geschuurd

In een rustieke vloer zijn grotere noesten of verkleuringen in het hout toegestaan, om een levendigere en rustiekere sfeer te creëren. Elke plank is uniek. Dit maakt een houten vloer speciaal en persoonlijk. Deze veelzijdige, tijdloze visgraatvloer past in bijna elk interieur; van klassiek tot modern, en alles daartussenin.

De kleurolie Steranijs welke is gebruikt om deze vloer mee af te werken geeft de vloer een lichte, wittige kleur. Dit wordt ook weleens white wash genoemd. Daarmede wordt de klassieke visgraat omgetoverd naar een trendy, stoere vloer die het in elk hedendaags interieur het goed zal doen. Door de witte kleur lijkt de ruimte optisch groter en valt vuil of stof minder goed op. Daarmede is dit naast een trendy, ook een gemakkelijke visgraatvloer.

De vloer is geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming voor optimaal wooncomfort. Met een toplaag van 3mm dik gaat de vloer bovendien jarenlang mee. Kortom, met deze vloer uit de eigen eiken topcollectie heb je gegarandeerd een unieke vloer waar je jaren plezier van hebt.

De prijs is inclusief inmeten, leggen, logistiek en BTW. Want een Bruynzeel vloer, is een gelegde vloer.

Adviesprijs: € 130,00
vind een winkel in de buurt

Veelgestelde vragen

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan onze veelgestelde vragen

Meer info
Artikelnummer 123103177
Group URL topcollectie
Familiekleur wit
Type parket Visgraat
Beschermlaag Olie
Houtselectie Rustiek
Kleuren Steranijs
Breedte 13 cm