WASTAFELS
 VAN BRUYNZEEL

Door constant te vernieuwen en door mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen is Bruynzeel naast kwaliteit ook vooruitstrevend in duurzaamheid en design. Omdat iedereen andere wensen heeft, is ook ieders wastafel een persoonlijke wastafel. Brij Bruynzeel snappen we waar een goed product aan moet voldoen en dat een wastafel bestand moet zijn tegen alledaags gebruik, jaar in jaar uit. Het ruime assortiment, mét en zonder kraangaten, breed of smal, modern of klassiek, biedt oplossingen voor de badkamer afgestemd op uw levensstijl.

Bekijken als:  
10  Producten
Toon:
12 / 24 /
 1. Bando wastafel

  Bando wastafel

  Vanaf: Zo laag als € 200,-
 2. Bando wastafel met dubbele kom

  Bando wastafel met dubbele kom

  Vanaf: Zo laag als € 350,-
 3. Giro wastafel

  Giro wastafel

  Vanaf: Zo laag als € 315,-
 4. Tondo wastafel

  Tondo wastafel

  Vanaf: Zo laag als € 0,-

Mogelijkheden van de wastafels

Bij Bruynzeel snappen we waar een goed product aan moet voldoen en Bruynzeel biedt de oplossing voor elke Nederlandse badkamer en dat een wastafel bestand moet zijn tegen alledaags gebruik, jaar in jaar uit. Er is een ruim assortiment samengesteld, waardoor er altijd een wastafel die bij uw wensen aansluit. Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld wastafels mét of zonder kraan gaten. Ook zijn er verschillende breedtes verkrijgbaar, waardoor de wastafels van Bruynzeel in elke badkamer passen. Wil je een klassieke of moderne uitstraling?

Materiaal van de wastafel

Wastafels zijn er in verschillende soorten en maten, maar ook in verschillende materialen. Bij Bruynzeel kun je onder andere kiezen voor een wastafel van keramiek. Keramiek is gebakken aardewerk in combinatie met een glazuurlaag. Het is zeer populair materiaal voor sanitair en wordt dan ook veelvuldig gebruikt. Door de sterke toplaag op het aardewerk is het krasvast en goed bestand tegen chemicaliën en hitte. Composiet daarentegen is gevoeliger voor agressieve chemische middelen. Composiet is gemakkelijk schoon te houden en voorzien van een beschermende coating. Naaste deze twee materialen kun je, voor een mooie strakke uitstraling, ook kiezen voor graniet. Graniet is krasbestendig maar gevoelig voor zuren en chemicaliën. Het is verstandig van tevoren goed te bedenken waarvoor de wastafel gebruikt gaat worden. In ons blog over de materialen vind je nog meer informatie over de wastafels van Bruynzeel.

Laat je goed adviseren voordat de wastafel geplaatst wordt, zo heb je jaar in jaar uit plezier van de wastafels. Bij Bruynzeel hebben we jarenlang ervaring in sanitair en we staan klaar voor al je vragen.

Badkamermeubel Roma