KRANEN
 VAN BRUYNZEEL

Al onze kranen zijn gemaakt van verchroomd messing. De douche- en badmengkranen zijn uitgevoerd met een thermostatische regeling en zijn zowel als inbouw- en opbouwvariant verkrijgbaar. Douchekoppen en handdouches zijn voorzien van antikalk sproeigaatjes. Een kraan kan ook een sfeerelement zijn in de badkamer. Daarom heeft Bruynzeel twee series, elk met een eigen uitstraling.

Bekijken als:  
34  Producten
Toon:
12 / 24 /
Pagina

Kwaliteitskraan

Uiteindelijk draait het in de badkamer om water. Een kwaliteitskraan voor je wastafel, douche of bad is daarbij een belangrijk onderdeel. Alle Bruynzeel kranen zijn ontworpen voor veelvuldig dagelijks gebruik, zijn ergonomisch functioneel en; belangrijk, onderhoudsvriendelijk. Alle kranen zijn gemaakt van verchroomd messing. Douchekoppen en handdouches zijn voorzien van antikalk sproeigaatjes. Een badkamerkraan kan ook een sfeerelement zijn in je badkamer. Daarom heeft Bruynzeel twee series, elk met een eigen uitstraling.

Series badkamerkranen Bruynzeel

Kuna is een van de twee series badkamerkranen van Bruynzeel. Bij deze serie is de focus gelegd op functionaliteit met een praktisch en modern ontwerp. De kranen zijn prettig in gebruik door de handige bedieningshendels. In de Kuna serie kun je kiezen voor een strakke inbouw kraan of een statige opbouw kraan. Deze kranen zijn zowel voor het bad als voor de douche verkrijgbaar. Daarnaast vindt je in deze serie hele douchesets voor een stortdouche. Door de verschillende producten uit een serie te combineren creëer je een passend geheel.

De tweede serie badkamerkranen van Bruynzeel is Molo genoemd. De klassieke kruisgreep is hierbij gecombineerd met het moderne ontwerp. Ook met deze serie heb je vele mogelijkheden. Bekijk het gehele assortiment om te kijken welke serie het beste bij je badkamer en wensen past.

Wilt je meer informatie over de kranen van Bruynzeel? Neem gerust contact met ons op. We adviseren graag over de juiste kraan voor je persoonlijke situatie. Door de juiste keuze te maken geniet je dag in dag uit van de prachtige functionele kranen van Bruynzeel.